|
|
|
Odg: muškarci vs žene 3 Mjeseci ago
|
|
Jes vala delia u pravu si.Evo meni suze vec trce niz ledja.Ma posluno sam
ti ja celjade.Cim hanuma pripremi rucaka i udje u sobu sa oklagijom u ruci,vicuci
kako je vrijem da se hapi,e ja onda trkom da se klopa ne ohladi.Ma i veki bi mi na
tom zavidila.. 
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
Da li je moguće da je došlo vrijeme da je : napucan, napaljen, nekulturan, grub, nasilan muškarac - ustvari šmeker? A sa druge strane: kulturan, pažljiv, lijepih manira, obrazovan - "derpe"?????
Nisam feministkinja, ali.....fuj!
 U kojoj grupi od te gore dvije navedene vidis svoga famoznog hairliju?
Sta bi bilo od ove teme da nisam metak ubacio?
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
Mely napisao/la:
Trgo_E napisao/la:
Ja se zakleh, ja se prikleh, huj huj huj!!!!!!
U krompir mi zlatica pristigla, ja se prasim ona noge digla....! opsaaa
Trgo, ti se izgleda dosadjujes, samo se ti prasi, nedo bog da koja vaska zadje, pa i taj belaj…
Ne prasim se ja, vec ja prasim zlaticu! a zlatica nije vaska mely! hihihihi, pozdrav za tebe i tog tvog hairliju!
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao/la:
Mely napisao/la:
Trgo_E napisao/la:
Ja se zakleh, ja se prikleh, huj huj huj!!!!!!
U krompir mi zlatica pristigla, ja se prasim ona noge digla....! opsaaa
Trgo, ti se izgleda dosadjujes, samo se ti prasi, nedo bog da koja vaska zadje, pa i taj belaj…
Ne prasim se ja, vec ja prasim zlaticu! a zlatica nije vaska mely! hihihihi, pozdrav za tebe i tog tvog hairliju!
Dedera procitaj jos jedonom ovu recenicu: Ja se prasim, ona (ona= se odnosi na zlaticu) noge digla. Ko se ovdje prasi, ti ili zlatica? Ne svidjaju mi se nimalo ove neukusne sale... Pozdrav za tebe i tvoju zenu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao/la:
Da li je moguće da je došlo vrijeme da je : napucan, napaljen, nekulturan, grub, nasilan muškarac - ustvari šmeker? A sa druge strane: kulturan, pažljiv, lijepih manira, obrazovan - "derpe"?????
E, pa ovako,
Rijec "hairlija" mi je nepoznata i ne koristim je, ali vjerovatno mislis na muskarca!
Moj muskarac je: kulturan, pazljiv, lijepih manira, visoko obrazovan, .....samim tim spada u "derpe" kategoriju. ALI, u TAKVU kategoriju TAKVI kao TI svrstavaju TAKVE ljude!!!
Sto znaci da si ti vjerovatno smeker: napucan, napaljen do bola, nekulturan(uvjerili smo se)...i imas mozda jos finih epiteta.
Zalim, ako mislis da zelim da te uvrijedim, ali iskreno, ja ni ne znam sta ti hoces?!!!
Sta hoces?????
Dala bih ti jedan savjet, iako sam mladja od tebe. Vrlina svakog covjeka je u njegovoj dobroti, njeznosti i spremnosti da pomogne. U periodu rane adolescencije, javlja se potreba da se bude: grub, nekulturan, nevaspitan....koja sa odrastanjem (kod normalnih ljudi) - jednostavno nestaje. Velicina svakog covjeka je njegova dusa, a njegova snaga su njegove misli.
Svaki covjek, snagom svojih misli moze da postigne apsolutno SVE u zivotu. Nametanjem drugima losih misli - zlocin je, vjeruj.
Kad predjes u "derpe" kategoriju (kad prestane refleksija na odrastanje), javicu ti se i objasniti ti jos mnoge stvari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao/la:
E, pa ovako,
Rijec "hairlija" mi je nepoznata i ne koristim je, ali vjerovatno mislis na muskarca!
Moj muskarac je: kulturan, pazljiv, lijepih manira, visoko obrazovan, .....samim tim spada u "derpe" kategoriju. ALI, u TAKVU kategoriju TAKVI kao TI svrstavaju TAKVE ljude!!!
Sto znaci da si ti vjerovatno smeker: napucan, napaljen do bola, nekulturan(uvjerili smo se)...i imas mozda jos finih epiteta.
Zalim, ako mislis da zelim da te uvrijedim, ali iskreno, ja ni ne znam sta ti hoces?!!!
Sta hoces?????
Dala bih ti jedan savjet, iako sam mladja od tebe. Vrlina svakog covjeka je u njegovoj dobroti, njeznosti i spremnosti da pomogne. U periodu rane adolescencije, javlja se potreba da se bude: grub, nekulturan, nevaspitan....koja sa odrastanjem (kod normalnih ljudi) - jednostavno nestaje. Velicina svakog covjeka je njegova dusa, a njegova snaga su njegove misli.
Svaki covjek, snagom svojih misli moze da postigne apsolutno SVE u zivotu. Nametanjem drugima losih misli - zlocin je, vjeruj.
Kad predjes u "derpe" kategoriju (kad prestane refleksija na odrastanje), javicu ti se i objasniti ti jos mnoge stvari.
Apsolutno me nista ne ljuti,niti sam mrzovoljan,dodjem i ubacim koju glupuu jer me ti vasi strucni odgovori nasmijavaju.To sto ja ispadam takav kakav jesam u vasim ocima,to sam zelim da je tako.Danas je tesko naci tako nekoga nepoznatog,ozbiljnog,obrazovnog,uspjesnog koji te moze nasmijati do suza.(to je odgovor na pitanje sta hocu)
Kad je rjec o vrlinama covjeka,sve one najpozitivnije za koje si cula,imao sam ja do 1997 god.,i te iste godine kada su ljudi koji su tad visoko letili pokupili te moje dobre vrline,a nabacili mi svoje,lose,da bi letili jos visocije a ja da bih se sacuvao morao sam izaci iz Gorazda.Sta je sve zlocin,o tome mi nertebas pisati,jer sam to osjetio na svojoj kozi,od isto tako pametnih,obrazovanih i kulturnih komsija koje sam pored svoje porodice pomagao u svemu.(ukratko o drugom pasusu)
Napisacu ti nesta o tom "derpe" ali nemoj ni ti to shvatiti kao uvredu,jer mislim da djelim misljenje vecine nas,ozenjenih muskaraca,a to je  a moja zena ima tako lijepe vrline uspjesne zene,kao ti ili Mely,da ima vise vremena za internet nego za mene,naravno da bih otisao u derpe.(kad predjem u derpe,javicu ti,a zasto sam presao imas objasnjenje.)
I na kraju da napisem gospodjici Mely za dojam koji ostavlja ovdje:
Gospodjice Mely za mene ostavljas dojam samo jedne iskusne internet pudlice.
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 31.03.08 21:34 od JosipBrozTITO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tito,
Kako mi te je samo zao, pravdas se, nalazis izgovore za svoje ispade, i sto je najsmijesnije, trebalo ti je dva dana da osmislis sta ces mi napisati..
Navela sam te na tanak led, i to je to.
Ne bih bas rekla da su ti nasi komentari smijesni do suza… Ovdje te raja zna, a ne zelis biti ismijan... Ugled, znas bitan je!!! Pises kako ti je neko nabacio lose vrline, to su price za malu djecu,cak i oni znaju bolje. Covjek sam bira nacin na koji zeli biti i sta kod sebe zeli izgraditi. Dokaz da si labilan i povodljiv. Uvjek je kriv neko drugi a nikako ti sam, jer ih ti nisi birao neko ti ih je nabacio...Dokaz da nisi u stanju preuzeti odgovornost za svoje postupke… Spominjes internet vec po ne znam koji put u losem kontekstu, lose iskustvo vjerovatno, ali to ti znas sam…
Zelim ti samo dati do znanja da ja imam toliko postovanja prema sebi da se necu nikada spustiti na tako nizak nivo vrijedjanja kao ti, ma sta god da mi uputis… Naprotiv, zadovoljstvo mi je da me takvi kao ti ne podnose…
Znam, bila sam u pravu kada sam napisala za tvoje probleme, imas ih cak i previse. Neostvarene ambicije, borio si se a ustvari i ne znas za sta si se borio. Koja frustracija!!! Zivis van svog grada i ne znas ko si, jos uvjek se pronalzis a nekad si bar bio neko. Opet frustracija!!! Naime, teorija vazi i u praksi da uspjesni ljudi uspiju u svom radu ma gdje god se nalazili.
Tvoja najveca frustracija i jesu upravo uspjesni ljudi, a posebno uspjesne zene i samo nastavi i dalje sam sebe ismijavati i dokazivati ko si ustvari, tu ti ni Viki ni ja nismo potrebne. Ne bih te htjela dalje komentirati, nisi vrijedan ovog vremena kojeg ostavljam za pisanje…Sretno!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 01.04.08 08:42 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mama (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
|
Po meni su samo raspustenice i usjedilice emancipovane. Sve je ostalo suplja prica za balkansko podrucje
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tito,
meni je žao što ti nisi ukapirao da su normalni i fini ljudi svrstani u ovu "derpe" kategoriju. Tu ih ubacuju ovi nasilnici i svakakav ljudski otpad. Tako da ja smatram da bi trebalo da ti bude čast da si u toj vrsti, ali...
Ti se kao malo sprdaš/ zezaš/ za**bavaš sa nama, jel?
Pa , ok, možda uz sprdnju nešto i skontaš/ naučiš/ usvojiš/ ukapiraš....
Internet je danas normalna stvar, kao mobilni telefon, ili TV, tako da ako ga neko koristi, ne mora da znači da "visi" na njemu, da nema vremena ni za što drugo.
Ili žena samo treba da "visi" pored sudopere i onda je sve ok???
Opet savjet - pređi ti u ove "derpe", poslušaj me, bolje će ti biti.
@Mama,
Šta za vas znači riječ - emancipacija???? Pročitali negdje, ili....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mama napisao/la:
Po meni su samo raspustenice i usjedilice emancipovane. Sve je ostalo suplja prica za balkansko podrucje
Pozdrav
Ejss Mama i ti ga sad uprska,krumpjerove mi zlatice nema ovdje takvih.Ovo je najposteniji stand na balkanu i mi ovdje ne prodajemo tu pokvarljivu robu.Nasa roba je konzervirana,jest,desi se nekad da dobijemo neku otvorenu konzervu,losi putevi,roba se tumba,a kad nadjemo takvu konzervu,ne lijepimo ju i ne vracamo na stand.
Veki,vec sam rekao,raja si,jos kad bi prestala da nas pucas ovom pojedenom konzervom,bila bi jos veca.Pridruzi se nasoj eko.akciji da nam Gorazde bude cisto,a ne kako to ti radis,cistis okolinu a smece bacas nama.
Opet ti o "derpe",hajd da se malo nasmijemo:
"moze,preci cu,ali pored tih finih osobina koje si navela,da ja budem onaj sto daje,a ne onaj sto prima. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mama napisao/la:
Pozdrav
Veki,vec sam rekao,raja si,jos kad bi prestala da nas pucas ovom pojedenom konzervom,bila bi jos veca.Pridruzi se nasoj eko.akciji da nam Gorazde bude cisto,a ne kako to ti radis,cistis okolinu a smece bacas nama.
Opet ti o "derpe",hajd da se malo nasmijemo:
"moze,preci cu,ali pored tih finih osobina koje si navela,da ja budem onaj sto daje,a ne onaj sto prima.
Pa dobro, shvati to ili PRIMI kako hoces!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Primio sam K znanju
meni je žao što ti nisi ukapirao da su normalni i fini ljudi svrstani u ovu "derpe" kategoriju. Tu ih ubacuju ovi nasilnici i svakakav ljudski otpad. Tako da ja smatram da bi trebalo da ti bude čast da si u toj vrsti, ali...
Ukapirao sam,mislim da to sve dolazi od te neke tvoje zenske raje koju ti postujes i cjenis.
Ukapiraj i ti da je ovo Gorazdanska raja,ukapiraj,sto se tice nasilnika,muska populacija je na prvom mjestu,a sto se tice olosa tu prednjaci zenska populacija.
Temu si pocela sa primjerom neke tvoje drugarice koja ima decka koji spada u zensku populaciju,olos,decka kojem je fino sa tvojom drugaricom,ima sve,da bi se kako tema odmice preslo na silovanja,udaranja i sve one ne ljudske muske radnje koje se desavaju vama zenama.
Rijedak je slucaj da se neka takva radnja,scena dogodila u Gorazdu,a po slucaju tvoje drugarice da se zakljuciti da je to tamo gdje ona zivi svakodnevnica.
Nemam nikakvo zlo misljenje o tvojoj drugarici jer nije jedina zenska osoba koja zivi sa tom supljinom u glavi,a zavrsila 5 fakulteta.
Kazes sladje joj kad se pomire  sick
Kako da sve ne shvatim kao sprdanje kad se i ti sprdas,ili si ozbiljna samo ovdje na domacem terenu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|