|
|
|
Odg: muškarci vs žene 5 Mjeseci ago
|
|
|
Moja zena nece nista da radi dok metak ne primi.
Samo sto napisah,stvori se iza ledja i upita,dragiiiiiiiii,hoces li dorucak?
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 27.03.08 16:24 od JosipBrozTITO.
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
 jopen sam nesta zabrljo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao/la:
yale70 napisao/la:
Mely napisao/la:
Ma kako razljutio, ja se ne ljutim, vidi se da imas postovanja prema zenama, oslavljas nas sa velikim slovom kada se obracas nama... ( primjer: "Vas"
JOJ STO BIH JA VOLIO DA MOJA ZENA IDE NA POSAO I DA RADI MOJ POSAO A JA DA SJEDIM KUCI I GLEDAM SERIJE,I RASPREMAM PO KUCI,PRIZNO BIH JOJ NE RAVNOPRAVNOST VEC I DA JE VLADAR HAHAHAHAHHAH
Joj, što bih ja voljela da VI radite samo 7 dana, ono što žena svakodnevno radi, a niko joj to ne vidi.
Pa, ništa, ako želiš da probaš, zasuci rukave i baci se na posao!!
Doručak, ručak, večera - kupi, donesi, spremi,postavi, usluži, skloni, operi, počni drugo. Usput usisaj, očisti prašinu, uključi mašinu, ispeglaj košulju....(to ti ja nabrajam, jer vjerovatno ne znaš redosled)!!
Kad uveče staviš djecu na spavanje (okupanu, sređenu), javi mi se, samo da vidim kako se osjećaš. I, porani ujutro (batali serije), jer radni dan žene obično počinje u 6:30
p.s - nemoj ovo da shvatiš lično, ali kad neko piše na netu VELIKIM SLOVIMA, on ustvari viče. Jako viče! A to je tipično muška osobina (kad ljut dođe s posla) CAPS LOCK - OFF.
NETREBAS TI MENI OPISIVATI TAJ REDOSLIJED JER GA JA POZNAJEM I NIJE ME STID SVE TO RADITI TJ.POMOCI ZENI OKO SVEGA.IMA DOSTA MUSKARACA KOJI TO SVE RADE ALI NECE DA PRIZNAJU DA IH NEBI NAZIVALI PAPUCARIMA ILI SLICNO.MENI LICNO TO NESMETA.A OVO STO PISEM VELIKIM SLOVIMA NIJE DA VICEM VEC MI LAKSE ZA PROCITATI.hahahahahahahahaah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vidjuu,ove danasnje moderne zene kopiraju Simonidu Puhalo,sve radu,joj da je meni naci takvu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tito, e bas to ne moramo znati, sacuvaj svoj privatni zivot za sebe i svoju zenu, forum se ne zanima tvojom privatnosti...
Yale, ima li komunikacije izmedju tebe i tvoje zene u kuci ili samo kumunicirate putem foruma???
Darkwood, nek si se vratio, neko se ovdje na forumu vec zabrinuo za tebe... (Procitah negdje)Misija zavrsena...
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 28.03.08 17:33 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely napisao/la:
Tito, e bas to ne moramo znati, sacuvaj svoj privatni zivot za sebe i svoju zenu, forum se ne zanima tvojom privatnosti...
Yale, ima li komunikacije izmedju tebe i tvoje zene u kuci ili samo kumunicirate putem foruma???
Darkwood, nek si se vratio, neko se ovdje na forumu vec zabrinuo za tebe... (Procitah negdje)Misija zavrsena...
kako da nemamo komunikaciju,isto kao ti i tvoj hairlija.Ja i moja se konektujemo i tako prenosimo sve dnevne dogadzaje hahahahahahaah.STA CE NAMA SOFERIMA KUCAAA,KAD JE NASA KUCA PUTUJUCAAAA. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely,forum se ne zanima ni tom tvojom i Veki "pegla konekcijom" kojom peglate te svoje hairlije.
Nije ono moja privatnost,vec primjer za vase hairlije,naravno ako imaju pristupa da citaju sve sto napisete,kako od vas da naprave zenu tj.kako sa ramena da vam skine monitor i vrati vam nekadasnji izgled i pamet.
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
|
NETREBAS TI MENI OPISIVATI TAJ REDOSLIJED JER GA JA POZNAJEM I NIJE ME STID SVE TO RADITI TJ.POMOCI ZENI OKO SVEGA.IMA DOSTA MUSKARACA KOJI TO SVE RADE ALI NECE DA PRIZNAJU DA IH NEBI NAZIVALI PAPUCARIMA ILI SLICNO.MENI LICNO TO NESMETA.A OVO STO PISEM VELIKIM SLOVIMA NIJE DA VICEM VEC MI LAKSE ZA PROCITATI.hahahahahahahahaah[/quote]
Moram priznati da ovo sto jeYale napisao je istina i da mi zaista pomaze u svemu,a to sto sam ja malo zestoko reagovala na njegov post,to je zato sto Yale voli kad sam ja ljuta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nesto nam se nejavlja ova veki.Postavila temu pa se usutila,a nije
ni cudo,jer u Monte Negro nije bas ravnopravnost medju polvima
onako kako bi mnogi zeljeli.Ako, "coce" dozna da se svasta pise
moglo bi biti jos i belaja. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao/la:
Moja zena nece nista da radi dok metak ne primi.
Samo sto napisah,stvori se iza ledja i upita,dragiiiiiiiii,hoces li dorucak?
Auuuuuuuuuu,
pa nije ti lako , sad shvatam otkud tolika frustracija!!!!
A sto se tice moje i Mely - ne "pegla konekcije", sto te to toliko zanima? Pa ti si se "peglao" sa onim che, pa smo vam mi jos pomagali, jer su vas drugi zezali.
I, hej, pa ne moras uvijek da doruckujes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kompis napisao/la:
Ha-ha-ha,
pa kao prvo Montenegro je jedna rijec!
Nisam se ucutala, nego radim, imam svojih obaveza, setam, zezam se...Ne zavisim od nikog, zaradjujem sasvim solidno, putujem, oblacim se kako hocu...Ravnopravnost za mene cveta na svakom koraku!!! Iako sam u Montenegro.
A moj "coce" ti je cool lik!
Kada bi mi , ne daj Boze, napisao ovo sto pise ovaj Tito - ostavila bih ga odmah.
Iako je crnogorac, on meni sve pomaze. Kuva (to sam vec rekla), sredi po kuci (kad moze, naravno, jer i on puno radi), djecu cuva, presvlaci, kupa.....ma k'o da je iz Svedske!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao/la:
kompis napisao/la:
Ha-ha-ha,
pa kao prvo Montenegro je jedna rijec!
Nisam se ucutala, nego radim, imam svojih obaveza, setam, zezam se...Ne zavisim od nikog, zaradjujem sasvim solidno, putujem, oblacim se kako hocu...Ravnopravnost za mene cveta na svakom koraku!!! Iako sam u Montenegro.
A moj "coce" ti je cool lik!
Kada bi mi , ne daj Boze, napisao ovo sto pise ovaj Tito - ostavila bih ga odmah.
Iako je crnogorac, on meni sve pomaze. Kuva (to sam vec rekla), sredi po kuci (kad moze, naravno, jer i on puno radi), djecu cuva, presvlaci, kupa.....ma k'o da je iz Svedske!!!!
JELI TI TO NESTA NA SVEDJANE HAAAAA.Cuj crnogorac a radi e to mora da je pocelo biti moderno u crnoj gori  .Samo ti njega upregni i nemas problema  Da vam nisu mozda dosli svedjani da vas obucavaju hahahahaha jer ovamo zene vladaju,a kako vidim i u novoj drzavi crnoj gori poceo isti sistem hahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yale70 napisao/la:
.JELI TI TO NESTA NA SVEDJANE HAAAAA.Cuj crnogorac a radi e to mora da je pocelo biti moderno u crnoj gori  .Samo ti njega upregni i nemas problema  Da vam nisu mozda dosli svedjani da vas obucavaju hahahahaha jer ovamo zene vladaju,a kako vidim i u novoj drzavi crnoj gori poceo isti sistem hahahah[/quote]
Da, bas mislim na Svedjane!!1
Dobra sam ti ja u (pre)vaspitavanju, ne brini ! Vidis kako sam tebe kritikovala, pa me ti poslusao 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao/la:
yale70 napisao/la:
.JELI TI TO NESTA NA SVEDJANE HAAAAA.Cuj crnogorac a radi e to mora da je pocelo biti moderno u crnoj gori .Samo ti njega upregni i nemas problema Da vam nisu mozda dosli svedjani da vas obucavaju hahahahaha jer ovamo zene vladaju,a kako vidim i u novoj drzavi crnoj gori poceo isti sistem hahahah
Da, bas mislim na Svedjane!!1
Dobra sam ti ja u (pre)vaspitavanju, ne brini ! Vidis kako sam tebe kritikovala, pa me ti poslusao  [/quote]
HAHAHAHAHAHAAH TO TI SAMO MISLIS MOGU JA I OVAKO ILI OVAKO HAHAHAHAHAHAH
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
Ode ova tema do vraga!Kako se pocelo,jos ce neki muzevi i da zaplacu! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|