Drinko (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
Odg: muškarci vs žene 1 Mjesec, 2 Tjedana ago
|
|
|
Yale ti si muskarcina nemoj da bi ti suzu pustijo HAHAHA
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
delia (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
|
|
Drinko napisao/la:
Yale ti si muskarcina nemoj da bi ti suzu pustijo HAHAHA
Pa Drinko duso i muskarci placu!Sto se Yaleta tice on je uvjek bio muskarcina! 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 29.03.08 13:50 od delia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao/la:
Mely,forum se ne zanima ni tom tvojom i Veki "pegla konekcijom" kojom peglate te svoje hairlije.
Nije ono moja privatnost,vec primjer za vase hairlije,naravno ako imaju pristupa da citaju sve sto napisete,kako od vas da naprave zenu tj.kako sa ramena da vam skine monitor i vrati vam nekadasnji izgled i pamet.
Bolno je kada se udari u zid, znam, ma samo ti hrani svoj ego...
Izvinjavam se na pogresnom upotrebljavanju izraza, umjesto privatnost trebalo je da stoji intima...
Eh, sada bi i mogao da procitas i nesto pametno. Naime tvrdnja glasi ovako: Ljudi obicno sude drugim ljudima onako kako sami rade ili kako sami razmisljaju... Mene ne poznajes a vec imas viziju kako zivim svoj zivot...
Slobodno me zaobidji u djeljenju savjeta i primjera i meni i mom "hajirliji" , nismo povodljivi, niti se poredimo sa drigim ljudima, naime zivimo svoj zivot... Mozda bi imao mnogo sto sta da se izpricas sa generacijom mojih roditelja , u odnosu muskarca i zene, mi ocito nismo na istim frekvencijama...
I nemoj mi reci kako opet nisam razumjela tvoj gorazdanski jezik i kako nisam shvatila sta je pisac (sebe sam nazivas tako) htjeo da kaze...
Vidis kako ja stignem sve... 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 29.03.08 10:07 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 29.03.08 09:59 od Mely.
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
Ja se zakleh, ja se prikleh, huj huj huj!!!!!!
U krompir mi zlatica pristigla, ja se prasim ona noge digla....! opsaaa
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely napisao/la:
Mely,forum se ne zanima ni tom tvojom i Veki "pegla konekcijom" kojom peglate te svoje hairlije.
Nije ono moja privatnost,vec primjer za vase hairlije,naravno ako imaju pristupa da citaju sve sto napisete,kako od vas da naprave zenu tj.kako sa ramena da vam skine monitor i vrati vam nekadasnji izgled i pamet.
Izvinjavam se na pogresnom upotrebljavanju izraza, umjesto privatnost trebalo je da stoji intima...
Eh, sada bi i mogao da procitas i nesto pametno. Naime tvrdnja glasi ovako: Ljudi obicno sude drugim ljudima onako kako sami rade ili kako sami razmisljaju... Mene ne poznajes a vec imas viziju kako zivim svoj zivot...
Slobodno me zaobidji u djeljenju savjeta i primjera i meni i mom "hajirliji" , nismo povodljivi, niti se poredimo sa drigim ljudima, naime zivimo svoj zivot... Mozda bi imao mnogo sto sta da se izpricas sa generacijom mojih roditelja , u odnosu muskarca i zene, mi ocito nismo na istim frekvencijama...
I nemoj mi reci kako opet nisam razumjela tvoj gorazdanski jezik i kako nisam shvatila sta je pisac (sebe sam nazivas tako) htjeo da kaze...
Bolno je kad zena prica u ime muza,bolno je i to sto pisete,kako farbati muzeve i kako ga kao kera na lancu voditi.
Ovo je Gorazde lutko necija,nismo mi toliko glupi da neznamo prava zene,a ono gore pod pametno sto si napisala (Ljudi obicno sude drugim ljudima onako kako sami rade ili kako sami razmisljaju[/b]) odnosi se na tebe.
(Mene ne poznajes a vec imas viziju kako zivim svoj zivot...)Skuzio sta ti je u proslosti nedostajalo iz te tvoje pametne recenice.
Savjete ti nikakve ne dajem,a evo ti jedan,ne prosipaj tu svoju farbu po Gorazdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely napisao/la:
Bolno je kad zena prica u ime muza,bolno je i to sto pisete,kako farbati muzeve i kako ga kao kera na lancu voditi.
Ovo je Gorazde lutko necija,nismo mi toliko glupi da neznamo prava zene,a ono gore pod pametno sto si napisala (Ljudi obicno sude drugim ljudima onako kako sami rade ili kako sami razmisljaju[/b]) odnosi se na tebe.
(Mene ne poznajes a vec imas viziju kako zivim svoj zivot...)Skuzio sta ti je u proslosti nedostajalo iz te tvoje pametne recenice.
Savjete ti nikakve ne dajem,a evo ti jedan,ne prosipaj tu svoju farbu po Gorazdu.
Jaki argumenti nema sta!!!  Ne pronalazim se ni i jednoj recenici ,sorry, a vidim da si se ti pronasao u mojim… Koristis moje fraze u svojim argumentima, sto znaci da sam dobar primjer…
Ma samo se ti opusti i uzivaj u svom zivotu i nemoj molim te da se sikiras za mene… 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao/la:
Ja se zakleh, ja se prikleh, huj huj huj!!!!!!
U krompir mi zlatica pristigla, ja se prasim ona noge digla....! opsaaa
Trgo, ti se izgleda dosadjujes, samo se ti prasi, nedo bog da koja vaska zadje, pa i taj belaj… 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma Yale70, ti si prava faca i divim ti se kako sve stignes, a vidim da ti je i zena ponosna na tebe
Sve pohvale 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao/la:
Moja zena nece nista da radi dok metak ne primi.
Samo sto napisah,stvori se iza ledja i upita,dragiiiiiiiii,hoces li dorucak?
Auuuuuuuuuu,
pa nije ti lako , sad shvatam otkud tolika frustracija!!!!
A sto se tice moje i Mely - ne "pegla konekcije", sto te to toliko zanima? Pa ti si se "peglao" sa onim che, pa smo vam mi jos pomagali, jer su vas drugi zezali.
I, hej, pa ne moras uvijek da doruckujes!
Sto se dorucka,rucka ili vecere tice,to sam napisao iz razloga,opet se vracam na Mely i njenu pametnu recenicu,pisete o svemu samo ne o onome sta vam `vali.
Veki,sto se tebe tice,malo bolje shvatas raju,nedizes se na vrh piramide kao tvoja drugarica Mely,vec si tu negdje na sredini kao vecina nas Gorazdana.
Gorazde je mala carsija sa velikom rajom,svoju pamet i dokazivanje prosipali kad je trebalo,kad neko uradi nesta pametno ili glupo zna cjelo Gorazde ko je to tako pametan ili glup.
Takva si mozda zbog toga sto ovdje ima bar destak korisnika sto te poznaju i sto si svjesna da nemozes raji mozak soliti,da ti nije u interesu dizanje na vrh piramide i glumiti u jednom filmu o Gorazdu bez rezije,snimatelja i publike.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao/la:
Auuuuuuuuuu,
pa nije ti lako , sad shvatam otkud tolika frustracija!!!!
A sto se tice moje i Mely - ne "pegla konekcije", sto te to toliko zanima? Pa ti si se "peglao" sa onim che, pa smo vam mi jos pomagali, jer su vas drugi zezali.
I, hej, pa ne moras uvijek da doruckujes!
Sto se dorucka,rucka ili vecere tice,to sam napisao iz razloga,opet se vracam na Mely i njenu pametnu recenicu,pisete o svemu samo ne o onome sta vam `vali.
Veki,sto se tebe tice,malo bolje shvatas raju,nedizes se na vrh piramide kao tvoja drugarica Mely,vec si tu negdje na sredini kao vecina nas Gorazdana.
Gorazde je mala carsija sa velikom rajom,svoju pamet i dokazivanje prosipali kad je trebalo,kad neko uradi nesta pametno ili glupo zna cjelo Gorazde ko je to tako pametan ili glup.
Takva si mozda zbog toga sto ovdje ima bar destak korisnika sto te poznaju i sto si svjesna da nemozes raji mozak soliti,da ti nije u interesu dizanje na vrh piramide i glumiti u jednom filmu o Gorazdu bez rezije,snimatelja i publike.
Ma ja sam stvarno cudo  , kako samo ostavljam dojam nad ljudima... A ko li sam ja??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cudo nisi iz razloga sto takvih cuda na ovom aparatu ima na milione,dojam ostavljas,a ko si nije ni vazno,ko ce vas sve zapamtiti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma nista se ti ne sikiraj, necu te vise uznemiravati... 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 29.03.08 21:48 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote]veki napisao/la:
Znas, nekako te ne razumijem nikako?!!!
Kako i na koji nacin ti ocjenjujes kakav je neko ovdje?
Prvo - svi znamo sta znaci zvaka " da zena primi metak". A ovo je otprilike tema, u kojoj bi zene trebale da vode glavnu rijec. Svjedoci smo teskih vremena kroz koje su prolazile nase bake, majke, sestre....i dizemo glas protiv toga.
Bunimo se protiv nasilja nad zenama, protiv muske apsolutne dominacije, protiv diskriminacije svake vrste.
I ti dodjes i pominjes "metak", i neke seljacke price.
Ako ti se tema ne svidja, prosetaj brate, uhvati krug!!!
Ne hvataj se za tudje konekcije, i svaki zarez i tacku.
Otkud ti procjenjujes kakva je Mely, kakva sam ja, ovaj, onaj...
Sto je najgore, ja uopste, na zalost, ne shvatam tvoje postove. Ma kao da si iz drugih vremena.!! Lost in time.
Znaci, batali!!!!!
@Mely,
kuliraj - hejteri su uvjek ogorceni.
Dobra ti je ona Maslovljeva piramida. Uvijek je prikazana kao piramida od 5 nivoa. Cetiri niza nivoa su tzv. potrebe iz nedostatka, a najvisi nivo su potrebe bivanja. Dok se ove potrebe iz nedostatka mogu zadovoljiti, potrebe bivanja su neogranicena motivacijska sila. Redosled je:
fizioloske potrebe, potrebe za sigurnoscu, potrebe za pripadanjem, samopostovanje i samoaktualizacija.
Dakle, nekim luzerima su sasvim dovoljne i ove prve. Kad bolje razmislim , pa to je i pecinskom covjeku bilo dovoljno!!!! Food, water, sex......vrh brate!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 29.03.08 22:31 od veki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veki, naravno samo vrh…
Nikad nije dovoljno dobro, uvjek moze bolje…
A sto se tice mog cool-iranja, upravo to i radim. Nemam namjeru dokazivati nekome ko je u pravu… Nemam ni namjeru razbijati necije iluzije, predrasude, vizije zivota, a posebno price ”napamet” me uobste ne zanimaju… Takve ljude samo zaobilazim, nema teme razgovora… Uvjek zeljna znanja, tako da me ovakve stvari ne mogu poljuljati… Nije mi vazno sta ce neko koga ne poznajem misliti o meni, ima izbora neka misli sta god hoce, vazno je da djelujem…
A kada se malo bolje sjetim TIP je i dosao na forum mrzovoljan na njegovoj temi, pa svoje komplekse zeli lijeciti ovdje, ne dolazi u obzir da budem ta…
Nemam ni vremena a ni strpljenja ukazivati na tudje probleme, svijesni su oni i te kako da ih imaju, ali neka traze profesionalnu pomoc, koja je cijenjena i dobro placena. Nepada mi napamet da radim na crno…
Veki, dobro da si me potsjetila na temu o kojoj je ovdje rijec…
”Papa Was a Rolling Stone”
|
|
|
|
|
|
|
|
|