Đani (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
[quote][b]NecrodaemoN :[/b]
ne, 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
NecrodaemoN :
ne, prema njima sam BOG...a oni su retardi..a ti kad budes znao djelic onog sto ja znam o muzici i svirci, e onda se javi
Misu mali
fuck off

|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
zucne rasprave o muzici, tako i 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
zucne rasprave o muzici, tako i treba.. 
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Ne mozete ne uspjeti osim ako odustanete!\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"
|
|
|
|
|
|
|
[qu 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
NecrodaemoN :
MAKI111 :
NecrodaemoN :
ne, prema njima sam BOG...a oni su retardi..a ti kad budes znao djelic onog sto ja znam o muzici i svirci, e onda se javi
Ma nije ovo nikakav visak samopouzdanja, vec cista nezrelost, da ne kazem totalna glupost s njegove strane. Ali, sta da se radi. Od kako su forumi nastali neki ljudi ih koriste za lijecenje svakojakih kompleksa.
hahaha, totalno, svaka ti cast...genije si..
hahaha i ja se u potpunosti slazem....
|
|
|
|
|
|
|
Sa stavom ljudi... Sa stavom....
|
|
|
|
|
|
|
Evo moje misljenje...
Regina 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
Evo moje misljenje...
Regina pravi muziku koju ja mrzim.Nije turbo folk,ali je * POP,a danasnji POP je smece!
Al ljudi su zvijezde,* sto jest jest.
Ja znam za prijeratnu Reginu cija je muzika bila sasvim dobra i kvalitetna.Sjecam se jedne pjesme(nesto je o Sarajevu),spot je crno-bijeli i cudi me da je nema na albumu,jer koliko znam ovo je re-izdanje.
Mah joj mene...kad me boli za to,ali eto ta im je pjesma bila dobra.
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Prvo misljenje sa lijepim objasn 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
Prvo misljenje sa lijepim objasnjenjem, tako treba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pataren Ponthus:
Ja nemam nista 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
Pataren Ponthus:
Ja nemam nista protiv izvodjaca.Pa ljudima je placeno da dodju.Oni uzmu pare i boli ih.Pa jeli?To je jasno.
Nazalost moram napisati da se sa ovakvim misljenjem uopste ne slazem. Muzika je umjetnost i prvenstveno se ljudi bave muzikom zato sto to vole, a sekundarno bi trebalo biti placanje njihovog rada. Nastupanje na festivalima bi isto tako trebalo da bude...Sve dok se bude gledalo na muziku kao biznis ili sticaja popularnosti je suludo i ne vjerujem bas u takav uspjeh...
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
Đani (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
[quote][b]Mely :[/b]
Pataren Po 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
Mely :
Pataren Ponthus:
Ja nemam nista protiv izvodjaca.Pa ljudima je placeno da dodju.Oni uzmu pare i boli ih.Pa jeli?To je jasno.
Nazalost moram napisati da se sa ovakvim misljenjem uopste ne slazem. Muzika je umjetnost i prvenstveno se ljudi bave muzikom zato sto to vole, a sekundarno bi trebalo biti placanje njihovog rada. Nastupanje na festivalima bi isto tako trebalo da bude...Sve dok se bude gledalo na muziku kao biznis ili sticaja popularnosti je suludo i ne vjerujem bas u takav uspjeh...
Pozdrav
Sama kazes "bi trebalo"
Svi mi to znamo,samo Bosna nije takva 
|
|
|
|
|
|
|
|
Chuck (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
Nazalost 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
Mely :
Pozdrav
ocigledno da nisi upucena u izraz komercijala..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pataren Po 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
Mely :
Pataren Ponthus:
Pozdrav
Uh...daj Boze da je tako.Ne znam gdje si to gledala.
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Hold it right there!!! Kako sam 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
Hold it right there!!! Kako sam samo znala da ce se neko pronaci u mom predhodno napisanom postu.
Ono sto mi je zapalo za oko je "Oni uzmu pare i boli ih"
Napisala sam da se "ne slazem" misljenje, sto vam nikako ne daje za pravo da gazite po njemu.. Izgleda da nisam bila dovoljno jasna...
Napisala sam sasvim svijesno da se prvenstveno ljudi bave onim sto vole sto govori o mom humanistickom pristupu na ljudski rad... Da vam pojasnim: to znaci da je covjek jedinstveni pojedinac koji u situaciji poucava, unosi svoje jedinstveno osobno iskustvo i potrebe. Rad, rast i razvoj je izrazito osobni akt i najuspjesniji je kada ga pojedinac opaza kao potrebu, vaznost ili smisao.. Kako se niciji rast i razvoj ne odvija u izolaciji, nego postize u suradnickoj i podrzavajucoj okolini...
Nadam se da vam ovo nesto govori...
O da, i "trebalo bi" je isto sasvim svijesno napisano...
Nemam vise komentara...
Pozdrav...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
NecrodaemoN :
ma smece je vecinom bilo pred binom, regina, abidi, halidi, i te gluposti, cast izuzecima kao sto je aki, al opet uzas , s druge strane dobra je zabava bila u ljetnom i kod satora...
ma neidem ti ja u omladinsku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E vala je karina i dolje. 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
E vala je karina i dolje.
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
|
|
|
meni je festival haos bio... do 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
meni je festival haos bio... do duse tek od 4.avg sam bila u gz... kada su cincilimincili u cocu se bilo, unutra doduse... a tifa,regina,mostar sevdah r, naravno i nase "domace" rock grupe sam slusala iz monaca... u svakom slucaju ko zna-zna se provesti, pah uz sav taj seljakljuk koji je vladao svaku drugu noc u gz...
meni licno najbolji koncert bio je Lakin... go,go gorazde...
|
|
|
|
|
|
|
Budi poslusna i radi po svom
|
|
|
|
|
|
|
ma laka je ispao totalni kralj, 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
ma laka je ispao totalni kralj, najorginalniji covjek na ovim prostorima, stvarno je king..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opet sam precero.. puno sam vece 10 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
opet sam precero.. puno sam vecero... ko međed  majko moja....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|