delia (Korisnik)
Expert Boarder
|
|
Odgovor:Dan NeRada 2 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
|
veki napisao:
Ja mislim da smo se razumjele preko pp!
pozdrav
Ovo sam pisala prije nego sto sam pisala na pp!
Pozz!
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
Ma mi Bosanci smo navikli da to planiramo u zadnji cas, da li je planirano ili spontano, ne znam...
Ali evo kratkog opisa za 1.maj...
Situacija je u kucnoj basti, pored morskog zaliva, nas cetiri bracna para...
Hrana: Janjetina, mada je nisam ljubitelj crvenog mesa, ali radujem se sirnici ispod sacha...obozavam pite, mmmmm
Muzika i pice, sirok repertoar
Eto to bi bilo to, ukratko... 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 21.04.08 09:25 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joj, Mely blago tebi, izgleda imacete extra provod!
Ja, posto pravim kucu za 1. maj cu: da trcim za majstorima, dovozim materijal, ajmo cigle, plocice, sljunak, cemenat....uh.
Pa neka neko kaze da su crnogorci - neradnici! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...ćebe,pivara...roštilj i odbojka...sve šareno poput ćilima...
"neđe Spored Drine"
|
|
|
|
|
|
|
Eh,Goraždani..Zli,dobri,blagi,surovi,nepokretni,olujni,otvoreni,skriveni sve su to oni i sve izmeðu toga.A povrh svega moji su i ja njihov,kao Drina i Drinina kap i sve što o njima govorim kao o sebi da govorim.
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Dan NeRada 2 Mjeseci, 1 Tjedan ago
|
|
veki napisao:
Ja, posto pravim kucu za 1. maj cu: da trcim za majstorima, dovozim materijal, ajmo cigle, plocice, sljunak, cemenat....uh.
 VEKI ta kuca mora da ce biti hairli cim se gradi za 1 maj hahahaha.
Ja za 1 maj idem na krstarenje,polazimo iz svedske i idemo do danske,nadam se da cu prilikom krstarenja po obalama danske vidjeti i svoje prijatelje koji se pate sa janjetinom i sa sirnicom ispod saca negdje pored obale hahahahahaha. Naravno da se salim.Ja i moja uza familija tj ja,moja zena i mnogobrojna djeca,svastika i njen sin praznicne dane cemo provesti u nasem vrtu
iza kuce uz rostilj,naravno sac je obavezan(sa mladom janjetinom i ostalim darivatima),pica ce biti raznobojnog  i raznih jacina pa ko voli nek izvoli,ali muzika ce nam biti uzivo,samo za drustvo pored saca uz harmoniku nas zabavlja prva harmonika svedske ZIJOOOOOOOOOOO.Vi ga ne poznajete a i bolje vam je sto ga nepoznajete  jer da ga vi poznajete nebi on sviro kod mene ahahahah. (EVO MELY POKUSAO SAM DA I JA KOJU OZBILJNU NAPISEM  )
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Expert Boarder
|
|
|
|
yale70 napisao:
veki napisao:
VEKI ta kuca mora da ce biti hairli cim se gradi za 1 maj hahahaha.
Ja za 1 maj idem na krstarenje,polazimo iz svedske i idemo do danske,nadam se da cu prilikom krstarenja po obalama danske vidjeti i svoje prijatelje koji se pate sa janjetinom i sa sirnicom ispod saca negdje pored obale hahahahahaha. Naravno da se salim.Ja i moja uza familija tj ja,moja zena i mnogobrojna djeca,svastika i njen sin praznicne dane cemo provesti u nasem vrtu
iza kuce uz rostilj,naravno sac je obavezan(sa mladom janjetinom i ostalim darivatima),pica ce biti raznobojnog i raznih jacina pa ko voli nek izvoli,ali muzika ce nam biti uzivo,samo za drustvo pored saca uz harmoniku nas zabavlja prva harmonika svedske ZIJOOOOOOOOOOO.Vi ga ne poznajete a i bolje vam je sto ga nepoznajete jer da ga vi poznajete nebi on sviro kod mene ahahahah. (EVO MELY POKUSAO SAM DA I JA KOJU OZBILJNU NAPISEM )
E Yale,Yale,pa zaista te moram ruziti......ima li kd tebe bujruma?Nije Danska preko bijela svijeta,pa ako Mely i Zeko mogu,onda bujrum,kao i Trgo sa hanumom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Veki, mora da se gradi negdje na crnogorskim obalama, pretpostavljam
@Yale70, ma nisam ni sumnjala u tebe, imas ti puno dobrih osobina, a i vi lijepo uzivate, drustvo, hrana, pice i muzika  , samo vi dodjite mi smo uvjek za druzenje....
@Delia, hvala na pozivu, ali vec imamo dogovor, neki drugi put 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely napisao:
@Veki, mora da se gradi negdje na crnogorskim obalama, pretpostavljam
@Yale70, ma nisam ni sumnjala u tebe, imas ti puno dobrih osobina, a i vi lijepo uzivate, drustvo, hrana, pice i muzika , samo vi dodjite mi smo uvjek za druzenje....
@Delia, hvala na pozivu, ali vec imamo dogovor, neki drugi put
MELY JA BIH RADO DOSAO ALI MI JE KAPETAN MOJE JAHTE REKAO DA SE NEMOZEMO USIDRITI NIGDJE BLIZU VASE LOKACIJE ,A DJECI SAM USTUPIO SKUTERE PREKO PRAZNIKA DA SE MALO VOZAJU PO NASEM OLIMPISKOM BAZENU  UKRATKO:HVALA VAMA NA POZIVU I LIJEPO SE VI MENI PROVEDITE,I NEMOJ DA PREPIJETE I DA PRAVITE BELAJA PA DA VAS JA MORAM SPASAVATI HAHAHAHAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|