|
|
|
Odgovor:Dan NeRada 4 Mjeseci, 1 Tjedan ago
|
|
|
"Dijaspora" je malo napaljena !
Ima mnogo vise onih koji vole uci u ovaj sajt, gledati slike svoga grada, nahraniti malo svoju dusu, prisjecati se svih lijepih stvari iz djetinjstva.
Tako da bi mnogi bili tuzni ako bi se to desilo!!!
"Ono sto me ne slomi - to me ojaca"!!!!
Ne dozvoliti pojedincima tu radost!
NIKAKO.
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
|
gorazde_x napisao:
yale: zastava je skinuta skoro pa odmah nakon postavljanja, a ta reklama nema nikakve veze sa Amerx pozicijom moderatora. Covjek je to bio od pocetka Gorazde-x portala i svaka mu cast za ulozeni trud i vrijeme. Za razliku od vecine, on aktivno ucestvuje u odrzavanju Gorazde-x u zivotu, ali nema veze, bitno je da ste vi svi u pravu.
Ako iko podnese ostavku - tu cu biti ja. Zahvaljujuci "nemilosrdnoj pomoci dijaspore" u svemu ovome (zbog koje, prvenstveno i postoji gorazde-x), pitanje je dana kada ce se portal trajno ugasiti.
Sto bi reko jedan veliki gospodin: "Znam ja nas, ebo ti nas".
Jarane moj ti si mene pogresno svatio.Nisam ja nista rekao na amarexa a ni na tebe ja poznajem odlicno koliko je amarex pridonjeo tvojoj stranici,a zastavu sam slucajno spomenuo jer sam vidio kad ste je stavljali.Nego se meni cini da si ti preumoran od svega,i znam da ti nije lako.A to oko pomoci iz dijaspore o tome nemoj meni pisati jer ja sam ti se ponudio mnogo puta ali ti nikad nisi odgovorio ni meni ni mojoj zeni kako da osaljemo novac,i sam znas da je puno rizicno (barm kod nas na "zapadu" )da placamo nesto preko kompa.A sto se tice gasenja stranice ja ti nemogu reci ni de ni nemoj to je tvoja licna stvar.Ako ti ja pravim probleme ti meni slobodno reci ja necu vise nikad doci.Nemoj da budem ja krivac sto je stranica ugasena.Moze jale zivjeti i bez gorazde-x-a vjeruj mi.Tebi puno hvala na svemu sto cinis za nas "dijasporce". Samo da znas da ja nisam taj tip koji ce te na javi hvaliti,a iza ledza kuditi.Ja koliko te poznajem nisi los momak,cuvaj se ti ovih sto ti se ulizuju!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao:
[quote]"Dijaspora" je malo napaljena
veki zaboravljas da si i ti isto dijasporka!
Za razliku od mnogih ja sam bio u svome gradu kad je bilo najteze,tako da se ne osjecam dijasporcem,a neki su protjerani sa svojih ognjista pa se nemogu ni oni nazvati dijasporcima vec izbjeglicama!A sve je to tako zahvaljujuci, zan se kome.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yale, frajeru,
ajde prosetaj malo vise!!!!
Sto bi rekli mi izbjeglice: od,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G-X_u da ti politicar nesta napise
Dobar si covjek,da ne kazem decko,pametan,ne iskvarene duse,ostani takav kakav jesi i nedaj tim ljudima kojim toliko vjerujes da te kvare.
Ja sam ovdje u pocetku samo navracao i u pocetku mi se cinilo da sam naisao na jednu zdravu sredinu,sto se drustva tice,bio sam spreman dati server za radio Gorazde i za chat,bez donacije i bez trazenja neke naknade.
Pomenuo si taj Sarajevo-x forum,idem ja tamo i nikad nisam imao nikakvih problema i bas na tom forumu dolazi do preokreta,upada tvoj tjelohranitelj u jednu zdravu sredinu i pocinje da vrijedja covjeka raznim pogrdnim rijecima i lazima iz razloga sto je covjek Srbin.Svjestan momak da je jaci od bolesnog covjeka za kojeg zna da je imao tezak infarkt pa stisko svoja "uda.Bijedno zar ne.
Od tada jarane ovo je za mene jedna bolesna sredina koja ne dolazi od tebe niti od ove raje,vec dolazi od ljudi koji su oko tebe.
Sto se tice diaspore i njenog nemilosrdnog pomaganja,neznam jarane sta bih pomagao,nekog bijednog heroja ili G-x portal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
G-X_u da ti politicar nesta napise
Dobar si covjek,da ne kazem decko,pametan,ne iskvarene duse,ostani takav kakav jesi i nedaj tim ljudima kojim toliko vjerujes da te kvare.
Ja sam ovdje u pocetku samo navracao i u pocetku mi se cinilo da sam naisao na jednu zdravu sredinu,sto se drustva tice,bio sam spreman dati server za radio Gorazde i za chat,bez donacije i bez trazenja neke naknade.
Pomenuo si taj Sarajevo-x forum,idem ja tamo i nikad nisam imao nikakvih problema i bas na tom forumu dolazi do preokreta,upada tvoj tjelohranitelj u jednu zdravu sredinu i pocinje da vrijedja covjeka raznim pogrdnim rijecima i lazima iz razloga sto je covjek Srbin.Svjestan momak da je jaci od bolesnog covjeka za kojeg zna da je imao tezak infarkt pa stisko svoja "uda.Bijedno zar ne.
Od tada jarane ovo je za mene jedna bolesna sredina koja ne dolazi od tebe niti od ove raje,vec dolazi od ljudi koji su oko tebe.
Sto se tice diaspore i njenog nemilosrdnog pomaganja,neznam jarane sta bih pomagao,nekog bijednog heroja ili G-x portal.
BRAVO TITO PATRIOTO BOSANSKI. Ovaj srbin i njegova zena o kome tito pise su vise doprinjeli u toku rata vise negoli i jedan musliman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veki napisao:
Yale, frajeru,
veki slobodno ti napisi ovo odjebi,jer ovo je tema bez cenzure.ili imas postovanje prema starijem pa neces hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
|
veki napisao:
Yale, frajeru,
Eto sad vidimo i tvoju kulturu kad te neko ubode u bolnu tacku!Vidis i ja sam izbijeglica i poznajem milione izbijeglica,ali jos nisam cula za to "Sto bi mi izbijeglice rekli:od,,,," Znas valjda je u pitanju odgoj i kutura!Nego i ti skrenu podobro sa teme,zar nisi procitala naslov?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yale70 napisao:
veki napisao:
Yale, frajeru,
veki slobodno ti napisi ovo odjebi,jer ovo je tema bez cenzure.ili imas postovanje prema starijem pa neces hahahahahah
Pa u pravu si , ne mogu zbog godina.!!!
Ipak, od,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delia napisao:
veki napisao:
Yale, frajeru,
Eto sad vidimo i tvoju kulturu kad te neko ubode u bolnu tacku!Vidis i ja sam izbijeglica i poznajem milione izbijeglica,ali jos nisam cula za to "Sto bi mi izbijeglice rekli:od,,,," Znas valjda je u pitanju odgoj i kutura!Nego i ti skrenu podobro sa teme,zar nisi procitala naslov?
Eto drago mi je da si vidjela da mogu biti i jako nekulturna!!!
Posebno sam nekulturna i gruba prema onima koji tu svoju stranu bez blama pokazuju!
A sto se tice odgoja ili vaspitanja, ne znam kako ti o tome zakljucujes. Ja za tebe ne mogu reci da si slabo vaspitana (jer te ne poznajem), pa ni da si nekulturna!
Eto, male, sitne razlike.
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
|
veki napisao:
[quote]delia napisao:
veki napisao:
Yale, frajeru,
Posebno sam nekulturna i gruba prema onima koji tu svoju stranu bez blama pokazuju!
A sto se tice odgoja ili vaspitanja, ne znam kako ti o tome zakljucujes. Ja za tebe ne mogu reci da si slabo vaspitana (jer te ne poznajem), pa ni da si nekulturna!
Eto, male, sitne razlike.[/quot
Veki nemam namjeru da se prepirem s'tobom niti svadjam.Reci cu ti samo da kroz pisanje na forumu i izrazavanje na forumu covjek moze da zakljuci puno toga o necijoj naslov?</span>
Eto, male, sitne razlike.[/quot
Veki nemam namjeru da se prepirem s'tobom niti svadjam.Reci cu ti samo da kroz pisanje na forumu i izrazavanje na forumu covjek moze da zakljuci puno toga o necijoj kulturi i odgoju.Eto ja ti samo mogu reci da se vratis na svaki moj post i ako igdije nadjes i jednu psovku,ja ti skidam kapu s'glave.Koliko god da me neko,provocira,ja se necu spustiti na taj nivo da upotrebljavam psovke,a sad svako ima svoje.Nekima su psovke jedini nacin na koji mogu da komuniciraju,ovo se ne odnosi na tebe!U svakom slucaju pozdrav od mene!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mislim da smo se razumjele preko pp!
pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Razmislja li neko o 1.maju,ja cu ove godine pile na razanj okrenuti pa kud puklo da puklo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
Razmislja li neko o 1.maju,ja cu ove godine pile na razanj okrenuti pa kud puklo da puklo.
nemoj tito pile ako za boga znas grehota ti je hahahahahahahaha.
Ja necu pile ja cu janje heheheheheeheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|