Naslovnica arrow Forum
Gorazde-X Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? (1 posjeta) (1) Gostiju
Generalno
Idi na dno Odgovor Favoriti: 0
TEMA: Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene?
delia (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 2  
veki napisao:
Znate kako gospodjo,
ja znam i vidim da Vam pametovanje i normalno ponasanje smeta, ali...vidis, meni laz i prosto ponasanje jako ide na zivce. Tako da mi je iskreno zao sto smo dovde dosli. Ali, dosli smo!!!!

Posto si toliko drska da iznosis stvari koje nisu istinite - prosto moram da ti odgovorim( mada uzalud)!

Ako bacis letimican pogled na sve ove teme- zadnji odgovor su dali ili yale ili delia! I posle toga - tajac! Govori li ti to nesto??? Vidim da ste navikli da Vasa bude posljednja, ali sta da se radi!!

Nego, da se vratim na tebe licno.Tvoj muz yale - vise puta me uvrijedio ovako javno na forumu. A vezano za moga supruga, moje porijeklo crnogorsko (ili cetnicko, kako ti rece)! Bas da ne bi dosli do ovoga - javnih prepucavanja preko foruma, JA sam napisala njemu " daj brate, msn, pa ako imas nesto licno - kazi". Valjda si procitala i vidjela. Kad je ukljucio msn JA sam se javila i pitala " gdje ste svadjalice" - ocekujuci da ce mi vjerovatno reci ( ti i on) ako ima nesto protiv mene. Medjutim - nije! Popricali samo 1-2 min. pa valjda si vidjela. Pitao me gdje sam zivjela i gz, blizu njegove zgrade i sl. Gluposti. A za ovo sto kazes da sam se zalila da me NE VOLE sto sam pravoslavna - ne izmisljaj!!!!
Rekla sam mu da sam srpkinja (crnogorskog porijekla ) i da je bilo malih nesporazuma zbog takvih tema na forumu.
Izvini gospodjo, ali, zasto bih se JA zalila nekom sto sam pravoslavna??? To je moje porijeklo, moja vjera, moj zivot - i to ne dam nikom. Da li me to sprecava da imam prijatelje muslimane, katolike? Moja najbolja drugarica je muslimanka i ne bih je dala nizasta!
Ali, ali.......sve mogu da shvatim ali toliku tvoju drskost - nikako! Ja ni u SNU ne bih rekla ono sto mi je neko rekao privatno. Tako da vas sad jako molim - blokirajte moju msn adresu - iako vam se vise nikada nisam javila, jer nema potrebe za tim! Jeli tako gospodjo???
Sjetih se sad da sam se jednom spremala da ti odgovorim na neki isto tako drzak post. Ali si vjerovatno osjetila pa si potrcala da mi posaljes pp. I presla sam preko toga. Ali sada si debelo pretjerala!!!
I jos ovo - za prijatelje na forumu. Mogu da ti ih nabrojim 20 ili vise. Ljudi se vise ne javljaju, jer ne mogu da vjeruju u sta se ovaj forum pretvorio. Nazalost!!!
Prijatelji su mi normalne, vaspitane osobe. Jezicare i alapace - NIKAKO.

Posto vidim da te istina jako pogodila hajde jos samo da ti kazem da si ti ta koja spada u jezicare i alapace.Kazes popricala si sa mojim suprugom minut dva,LAZ!Kazes samo jednom LAZ.Mali nesporazum na forumu jer si srpkinja i opet LAZ!Znas kao prvo ja se tebe ne bojim niti imam razloga zato pa da ti pisem na pp da mi ti ne bi pisala na forumu,kao ja predosjetila pa se prepala.Hej ZENO spusti se na zemlju.Kako te samo nije sramota?Ja jos uvjek imam moj moju poruku koju sam ti poslala na pp,a imam i sta si ti meni odgovorila.Naci cu nacina da ih kopiram ovdije na forumu,pa da se javno vidi ko laze,a ko ne!Za tvoju informaciju moj suprug te je davno blokirao na msn-u,tako da ne moras da brines.Vidis sto se tvojih prijatelja tice ti njih dijelis po nacionalnosti,a ja moje dijelim na dobre i lose.Pogodilo te sto sam ti skinula masku s'lica ,ali vidis gospodjo TI si ta koja se uhvatila teme o moderatorima koju sam ja postavila nakon uvreda upucenih mom suprugu i meni od strane jednog cetnika.Nisi isla direktno nego okolo sto je inace tvoja karakteristika u svim postovima,ali eto ima nas koj znamo i da citamo izmedju redova.To da su se raja povukla radi Yaleta i mene na forumu,pa da ih pitamo ovako javno,jer prije neki dan jedna osoba napisa da joj je dosta tvog pametovanja na forumu.O pretjerivanju nemas takodje sta pisati,jer evo iz prilozenog se vidi ko citavo vrjeme vrijedja,kacis se za mog supruga,a u stvari nisi nista bolja.Znas od svega u tvom predhodnom postu dvije ti rijeci najbolje prilice JEZICARA I ALAPACA!E zaista jesi!A drskost,e tu vidis nemas granice!

Prijavi moderatoru   Logiran Logiran  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
veki (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Žensko Lokacija: Montenegro Datum rođenja: 1978-03-23
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 3  
Da, delia, bice mi zadovoljstvo da prekopiras nase pp. Molila bih te da to uradis sto prije, jer ja ne umijem. Ali obadvije - i tvoju i moju!!!!

A o ovom LAZ - pa neka napise yale, sta je laz!!!
Ja sam se samo JEDNOM ukljucila na vas msn, ne duze od dvije minute! Pitaj!!! Jednom se ukljucio yale (ne ja) i rekao: hej veki hajde na chat! Ja sam rekla nemam kuci instaliranu Javu. I to je to. Eh, da, on je rekao : pa kupi novi komp"......zao mi je ako se ne sjecam nekog zareza, ili tacke!

Za ostali prostakluk, jednostavno - nemam komentar!

Kordinator (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško Forum Škole Lokacija: Goražde Datum rođenja: 1988-05-03
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: -1  
Znate šta,svi ste vi alapace i jezicare.Pisete po romane gluposti ovdje.Šta je vama svima,haloooooooooo,koji vam je đavo ovdje.Kako vas nije stid ovako raditi i javno se prepirati.Nađite se uživo pa se pokoljite ako je do tler došlo.
Niko nije mutav da ne skonta o cemu se ovdje zapravo radi,napadate nekoga svi,prvo se pogleda u sebe i pomete oko svojih vrata.
A baš ti pojedini i nedolaze ovdje zbog takvih kao,vi.
Ni mene nije bilo mjesec,možda manje,možda više.
Nije ni cudo šta govore o Goraždu kad ga stanovnici kvare,i pljuju,po Forumu Goražda X,i time nas kvare.

Živim na obalama Drine,pa nek se i naš glas vine
delia (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 2  
veki napisao:
Da, delia, bice mi zadovoljstvo da prekopiras nase pp. Molila bih te da to uradis sto prije, jer ja ne umijem. Ali obadvije - i tvoju i moju!!!!

A o ovom LAZ - pa neka napise yale, sta je laz!!!
Ja sam se samo JEDNOM ukljucila na vas msn, ne duze od dvije minute! Pitaj!!! Jednom se ukljucio yale (ne ja) i rekao: hej veki hajde na chat! Ja sam rekla nemam kuci instaliranu Javu. I to je to. Eh, da, on je rekao : pa kupi novi komp"......zao mi je ako se ne sjecam nekog zareza, ili tacke!

Za ostali prostakluk, jednostavno - nemam komentar!

Mislis na prostakluke s'tvoje strane!E za njih zaista ni ja nemam rijeci!

delia (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 2  
Kordinator napisao:
Znate šta,svi ste vi alapace i jezicare.Pisete po romane gluposti ovdje.Šta je vama svima,haloooooooooo,koji vam je đavo ovdje.Kako vas nije stid ovako raditi i javno se prepirati.Nađite se uživo pa se pokoljite ako je do tler došlo.
Niko nije mutav da ne skonta o cemu se ovdje zapravo radi,napadate nekoga svi,prvo se pogleda u sebe i pomete oko svojih vrata.
A baš ti pojedini i nedolaze ovdje zbog takvih kao,vi.
Ni mene nije bilo mjesec,možda manje,možda više.
Nije ni cudo šta govore o Goraždu kad ga stanovnici kvare,i pljuju,po Forumu Goražda X,i time nas kvare.

E eto bas ces ti da nam pricas o kulturi i stidu.De ba poklopi se,do neki dan si petljao ovdije po forumu,ogovarao i bio prava alapaca.To sto te nije bilo na forumu,nije te bilo zato sto si se prosuo s'temom koje najruznija zenska u Gorazdu,pa si se posel vadio kako si mislio na muske koji se ponasaju ne prikladno na ulici.Hallo ba nismo jos zaboravili tvoje ispade,pa se sad malo poklopi,nemas prava na kritiku.

Kordinator (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: -1  
Uh,vidi ko mi kaže.
Oh nisi baš tako dobra vračara,koliko misliš da jesi.

delia (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 2  
Kordinator napisao:
Uh,vidi ko mi kaže.
Oh nisi baš tako dobra vračara,koliko misliš da jesi.

Od mene otkaci jer si balavac da bi se raspravljao samnom.Za prvu lekciju nauci kako da se obracas starijima od sebe!

KREATOR (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 0  
delia napisao:

Zar jos uvjek ima takvih?[/quote]

naleti pokoja..

de malo ljudi na temu, pustite tu suplju....

Kordinator (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Za tvoju informaciju nisam balavac.I ti me neces uciti lekcijama,pogotovo ne ti,jel ti to jasno.
A za kraj otkaci ti s mene,jer ono sto sam napisao,vazilo je za sve,a ti si se licno obratila meni.
U buduce kontaj malo šta ko piše,i kome se ko obraca.Vidi se koliko si starija,ponasas se gore nego dijete iz obdaništa,djeca se tako neponašaju.
I de obrati se meni još jednom licno.
Jer ponavljam,ono što sam napisao važilo je za sve,a ne licno tebi,kao što si se ti obratila licno meni.
Ustvari piši što god želiš nije me briga.Al nisam spao na tvoj nivo da se raspravljam sa tobom ovdje,jer vidi se,ko god posjeti ovaj forum i vidi tvoje mišljenje imat ce negativno mišljenje.
Za razliku od tebe ja od istine ne bježim,pa piši što god želiš,ali moraš prvo dobro razmisliti i provjeriti jel to 100% istina.
Nasjela si na nekoga ko ti ništa nije uradio,zato da nebi na mene nasjela,sjaši dok još ima vremena.
Možeš da pišeš što god želiš,ignorisat cu te,al to ti nedaje za znanje da se ja bojim,ili sl.
Vec zato,što nisam tvoj nivo seljobe.Ja što sam pisao to je moja stvar,i nebježim od toga,mogu ponovo da pišem,da ponovo postavim pitanje na istoj temi,al neki svoje greške kasno svate,kao ti npr.
Osvrni se na svoju djecu,i malo razmisli,kako bi to izgledalo da njih neko šuta,i ovako bleveti internetu,javno,pred cijelim svijetom,razmišljaj malo,a meni pišeš šta ja da naucim,lekcije.
Treba tebi jako dosta lekcija,i obucavanja.
Nauci se ti ponašati na ovakvim mjestima,što se mene tice nemoraš to uciti ni raditi na tome,al šta ce drugi reci,to imaj na umu,i malo tako oko svoje djece,razmišljaj,kako bi to izgledalo.
Jer vec si kod mene prelila svaku kap,ljudi nedolaze upravo zbog tebe,tvojih gluposti,i prepirki,i svadja,kako te jednom nije stid toga,a nekome govoriš ovamo,kako te nije sramota.
Mene nije briga što ti misliš i kavo mišljenje imaš,i što ceš napisati poslije ovoga,to je tvoje djelo,i svak ce zbati da je tvoje autorsko djelo.
Vi ste došli ovdje,i svoje porodicne probleme riješavajte kod svoje kuce,a neprenosite na Forum,i na druge.
Jer forum niti jedan nije za porodicne probleme.Ako ih imaš rijesavaj ih licno,ili bilo koje druge probleme.

delia (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Kordinator napisao:
Za tvoju informaciju nisam balavac.I ti me neces uciti lekcijama,pogotovo ne ti,jel ti to jasno.
A za kraj otkaci ti s mene,jer ono sto sam napisao,vazilo je za sve,a ti si se licno obratila meni.
U buduce kontaj malo šta ko piše,i kome se ko obraca.Vidi se koliko si starija,ponasas se gore nego dijete iz obdaništa,djeca se tako neponašaju.
I de obrati se meni još jednom licno.
Jer ponavljam,ono što sam napisao važilo je za sve,a ne licno tebi,kao što si se ti obratila licno meni.
Ustvari piši što god želiš nije me briga.Al nisam spao na tvoj nivo da se raspravljam sa tobom ovdje,jer vidi se,ko god posjeti ovaj forum i vidi tvoje mišljenje imat ce negativno mišljenje.
Za razliku od tebe ja od istine ne bježim,pa piši što god želiš,ali moraš prvo dobro razmisliti i provjeriti jel to 100% istina.
Nasjela si na nekoga ko ti ništa nije uradio,zato da nebi na mene nasjela,sjaši dok još ima vremena.
Možeš da pišeš što god želiš,ignorisat cu te,al to ti nedaje za znanje da se ja bojim,ili sl.
Vec zato,što nisam tvoj nivo seljobe.Ja što sam pisao to je moja stvar,i nebježim od toga,mogu ponovo da pišem,da ponovo postavim pitanje na istoj temi,al neki svoje greške kasno svate,kao ti npr.
Osvrni se na svoju djecu,i malo razmisli,kako bi to izgledalo da njih neko šuta,i ovako bleveti internetu,javno,pred cijelim svijetom,razmišljaj malo,a meni pišeš šta ja da naucim,lekcije.
Treba tebi jako dosta lekcija,i obucavanja.
Nauci se ti ponašati na ovakvim mjestima,što se mene tice nemoraš to uciti ni raditi na tome,al šta ce drugi reci,to imaj na umu,i malo tako oko svoje djece,razmišljaj,kako bi to izgledalo.
Jer vec si kod mene prelila svaku kap,ljudi nedolaze upravo zbog tebe,tvojih gluposti,i prepirki,i svadja,kako te jednom nije stid toga,a nekome govoriš ovamo,kako te nije sramota.
Mene nije briga što ti misliš i kavo mišljenje imaš,i što ceš napisati poslije ovoga,to je tvoje djelo,i svak ce zbati da je tvoje autorsko djelo.
Vi ste došli ovdje,i svoje porodicne probleme riješavajte kod svoje kuce,a neprenosite na Forum,i na druge.
Jer forum niti jedan nije za porodicne probleme.Ako ih imaš rijesavaj ih licno,ili bilo koje druge probleme.

Za mene si balavac koji jos nosa ne zna da obrise,to kao prvo!
Starija sam od tebe 18 godina,prema tome vrati se u obdaniste i zacepi.Mjesas se gdije ti nije mjesto,a sto se tvojih prijetnji tice,pripazi malo.Znas ja se tebe nebojim.Opet se javljas sa glupim komentarima koji nemaju nikakve veze.Forumasi su te dovoljno upoznali,pa prema tome vodi brigu o sebi,a ne o meni i mojoj dijeci.Za razliku od tebe moja dijeca i ako su puno mladja od tebe pismenija su i pametnija od tebe.Tema kojom si se proslavio i totalno prosuo na forumu,kao sto ti rekoh jos nije zaboravljena,tako da ti je moj prijedlog da se sakrijes malo duze,na primjer koju godinu,a ne mjesec dana s'foruma.Za moje probleme se ne brini,za tvoji informaciju ja svoje porodicne probleme ne rijesavam ovde,a i nemam ih,za razliku od tebe.Iz svih tvojih postova se da vidijeti da si jedno zapostavljeno dijete koje trazi paznju sa strane.Sto se tice da te neko suta i bleveti po internetu ne treba niko,vjeruj mi sam ti to odlicno radis.Ubuduce se meni ne obracaj i nauci da ne guras nos u diskusiju starijih.

amerx (Moderator)
vozdra mala raja
Moderator
graphgraph
Spol: Muško Lokacija: gorazde Datum rođenja: 1979-12-27
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 7  
molim vas da se svi suzdržite bilo kojeg vida verbalnog napada,,,,

ukoliko to nebude slučaj,,,,svaku temu koja sadrži bilo kakve prepirke,,,na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi,,,, ću zatvoriti...jer to nije u skladu sa normama i etikom koju je redakcija goražde-x postavila, ja sam često puta učestvovao na takvim temama i oglašavao se,,,,,,ali je najsmješnije to kad nakon nekoliko dana nakon što sam objavio neki post za koji znam da je 100% tačan ,,,,,, počnem sam sebi da se smijem jer jednostavno shvatim da onog tamo kome sam pokušao nešto objasniti boli.-.......-.-.-.-. za to što ja pišem......

koordinator,,,,,
ja mislim da sam prema tebi do sad bio više nego korektan,,,,to ću i ostati pa te s toga molim da
učiniš i sebi i meniu uslugu ,,,,,,nemoj da provociraš ljudej,.,.,.,.,.,.vjerujem da si zreo kao osoba i da se više nećeš upustati u ovakve diskusije....

yale70 (Korisnik)
KO SE SAMNOM DRUZI ZIVOT MU JE DUZI
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? 1 Mjesec, 3 Tjedana ago Karma: 4  
amerx napisao:
molim vas da se svi suzdržite bilo kojeg vida verbalnog napada,,,,

ukoliko to nebude slučaj,,,,svaku temu koja sadrži bilo kakve prepirke,,,na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi,,,, ću zatvoriti...jer to nije u skladu sa normama i etikom koju je redakcija goražde-x postavila, ja sam često puta učestvovao na takvim temama i oglašavao se,,,,,,ali je najsmješnije to kad nakon nekoliko dana nakon što sam objavio neki post za koji znam da je 100% tačan ,,,,,, počnem sam sebi da se smijem jer jednostavno shvatim da onog tamo kome sam pokušao nešto objasniti boli.-.......-.-.-.-. za to što ja pišem......

koordinator,,,,,
ja mislim da sam prema tebi do sad bio više nego korektan,,,,to ću i ostati pa te s toga molim da
učiniš i sebi i meniu uslugu ,,,,,,nemoj da provociraš ljudej,.,.,.,.,.,.vjerujem da si zreo kao osoba i da se više nećeš upustati u ovakve diskusije....

Samo ostro amarex i treba da ugasis sve ove teme sa prepucavanjem u startu.

delia (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Ovu je temu davno trebalo prekinuti!

Mely (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Žensko Datum rođenja: 1978-01-04
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca/zene? 1 Mjesec, 2 Tjedana ago Karma: 9  
Ko da je vama dosadno bez nas prolupalih, ili mi se samo cini???
A mozda i nema cime da mi se cini???

senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško senty70 senad.ho@hotmail.com Lokacija: GORAŽDE Datum rođenja: 1970-06-07
Odgovor:Koje tri osobine ne podnosite kod muskarca 1 Mjesec, 2 Tjedana ago Karma: 3  
Mely napisao:
Ko da je vama dosadno bez nas prolupalih, ili mi se samo cini???
A mozda i nema cime da mi se cini???

Mely,Mely odustani od svadje

Idi na vrh Odgovor