Naslovnica arrow Forum
Gorazde-X Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! (1 posjeta) (1) Gostiju
Generalno
Idi na dno Odgovor Favoriti: 0
TEMA: Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!!
BHF Johnny (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 3 Mjeseci ago Karma: 0  
Dobar ovaj prateci orkestar...Samo jos fali bubnjar.Ali on se trenutno otkopava u pozadini(sa pjevaljkom na stolu)...A ovaj harmonikas (sudeci po crtama lica) mora da je neka bliza rodbina Celju A.(alias Maestro Kemis)...
Upravo smo dobili i jednu vijest iz doma zdravlja: 2 dobrovoljca koji su po Yaletovom nalogu trazili "neki nepoznati loptasti predmet" su usljed euforije i ubjedjenja da su pronasli legendarnu adidas loptu od prije 3500 godina naletili na protutenkovsku minu iz zadnjeg rata koja im je na njihovu veliku srecu odbila samo po pola kacketa s glave i rasturila nove "lewiske" u predjelu zadnjice...

Prijavi moderatoru   Logiran Logiran  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
yale70 (Korisnik)
KO SE SAMNOM DRUZI ZIVOT MU JE DUZI
Expert Boarder
graphgraph
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 3 Mjeseci ago Karma: 18  
BHF Johnny napisao:
Dobar ovaj prateci orkestar...Samo jos fali bubnjar.Ali on se trenutno otkopava u pozadini(sa pjevaljkom na stolu)...A ovaj harmonikas (sudeci po crtama lica) mora da je neka bliza rodbina Celju A.(alias Maestro Kemis)...
Upravo smo dobili i jednu vijest iz doma zdravlja: 2 dobrovoljca koji su po Yaletovom nalogu trazili "neki nepoznati loptasti predmet" su usljed euforije i ubjedjenja da su pronasli legendarnu adidas loptu od prije 3500 godina naletili na protutenkovsku minu iz zadnjeg rata koja im je na njihovu veliku srecu odbila samo po pola kacketa s glave i rasturila nove "lewiske" u predjelu zadnjice...

Halo ba johnny nemoj da me ofiras jarane ta dvojica su radila na crno nisi ba bili osigurani
a govorio sam im da nebarckaju mecku u .... a oni poletili da sto prije provjere jeli lopta adidas ili nike

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 3 Mjeseci ago Karma: 18  
Eto mi se salili a oni u Ustikolinoj nasli rimsko carstvo.De ba raja uhvatimo se krampe i lopate i trazimo troju,dosta su turisti trosili devize u Egyptu,vrijeme je i nama da sta daju.Nismo ni svjesni po cemu hodamo.Ja sam siguran da se Atlantida nalazi negdje u Drinskom jezeru.Dole ispod Ladzine stijene je velika dubina ima spilja koja se proteze ispod obliznjeg brda,e tu se nalazi atlantida.Ko mi nevjeruje nek sam provjeri,nije ba suplja.Ja bih rado istrazio to ali me nesto ruka boli nemogu je pomjeriti.

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 4 Tjedana ago Karma: 18  
AMAN CUDNA LI OVOG NARODA!!! NIKO NECE DA SE ZEZA!! NEMA MOG TITA KO GA JE OTJERO ODAVDE DABOGDA MU ZENA RODILA TROJKE

JosipBrozTITO (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 4 Tjedana ago Karma: 3  
tu sam ja yale,sjedim i nesta dumam nebil sta novo izmislio ovo staro dosadilo.
Vruce yale u Gorazdu,nemere se dihati,Drina vruca ko pisaca nemozes se ni plaknuti,Laka nije pobjedio na evrosongu,Mustafa i kompanija pojela tople obroke policiji,ma nema jarane sve nas naopako krenulo.
Ti si nam jedina sansa i ako i ti zakazes sa tim svojim iskopavanjem ode sve u helac.

Yale ba ovo je vrijeme za kupace kostime,zatrpas se u topli pjesak,pa kad naidje kakav dobar komad,gledas kako piramida raste.

Dacho (Admin)
Admin
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 4 Tjedana ago Karma: 2  
tema prebacena u generalno

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
JosipBrozTITO napisao:
tu sam ja yale,sjedim i nesta dumam nebil sta novo izmislio ovo staro dosadilo.
Vruce yale u Gorazdu,nemere se dihati,Drina vruca ko pisaca nemozes se ni plaknuti,Laka nije pobjedio na evrosongu,Mustafa i kompanija pojela tople obroke policiji,ma nema jarane sve nas naopako krenulo.
Ti si nam jedina sansa i ako i ti zakazes sa tim svojim iskopavanjem ode sve u helac.

Yale ba ovo je vrijeme za kupace kostime,zatrpas se u topli pjesak,pa kad naidje kakav dobar komad,gledas kako piramida raste.

TITO jarane nes vjerovati ali i u svedskoj je klima ko na jadranu,32 u plusu.ja evo iz bazena ne izlazim (privatnog) rostilj blizu,kus veceg rahatluka

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Dacho napisao:
tema prebacena u generalno
Dacho ti bogami ko onaj Adzem sto je deloziro raju iz stanova sve nas generalno prebaci hahahahahah.SALIM SE SAMO TI NAS PREBACUJ

Dacho (Admin)
Admin
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 4 Tjedana ago Karma: 2  
ma ja to malo da ubijem monotoniju...

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 3 Tjedana ago Karma: 18  
Dacho napisao:
ma ja to malo da ubijem monotoniju...
Nemoj ti meni da ovako ubijas monotoniju.Prihvati se lopate i krampe i trk na bisernu treba otkriti piramidu prije pocetka festivala prijateljstva

Dacho (Admin)
Admin
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 3 Tjedana ago Karma: 2  
nemam ja ruke za krampe

nego gdje si ti bio ovdje

pcelica (Korisnik)
Novajlija
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 3 Tjedana ago Karma: 0  
cao cula sam da MRK Gorazde ima svoju web seit, ako moderator zna adresu il neko zahvalna bi bila da napise

Dacho (Admin)
Admin
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 3 Tjedana ago Karma: 2  
zdravo pcelice,

tema o mrk gorazde se nalazi ovdje a web sajt glasi www.mrkgorazde-bekto.com

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 3 Tjedana ago Karma: 18  
Dacho napisao:
nemam ja ruke za krampe

nego gdje si ti bio ovdje

Dacho ako nemas ruke za krampu ti pod hitno patentiraj krampu preko kompjutera
A na ovim slika me nema jer sam zaokupiran sa gorazdanskom piramidom.Moram i ja kupiti jedan sesircic od krokodilove koze pa da budem ko semir.

JosipBrozTITO (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 2 Mjeseci, 3 Tjedana ago Karma: 3  
Evo Yale,nasli smo jos jedan fudbal marke "adidas" na lokaciji picin potok.Trenutno smo stali sa kopanjem iz tehnickih razloga (drzalica na macoli je pukla,a i potok je nesta nadoisho).Jedan od inzenjera koji je zaduzen za ovu lokaciju je otisao sa motorkom da odsjece drugu drzalicu,ali samo sto je upalio motorku pojavio se sumar i tuzio ovu nasu expediciju za bespravnu sjecu sume.
Cim se sudjenje zavrsi lokacija picin potok ce opet ozivjeti.Nadam se da ces nas uskoro posjetiti na ovoj lokaciji,da kao vodja svih ovih radova das morala ovim nasim dobrovoljnim rovokopacima.

Po rijecima mjestana koji velju,neznam da li nas samo plase,ili je to stvarno jedna istinita legeda vezana za izvoriste ovog potoka,kazu da su tu istrazivali mnogi strucnjaci prije nas,a po rijecima jednog devedesetogodisnjaka potok izvire iz jedne uske pecine u koju se samo glava moze zavuci i kaze da su svi oni radoznali strucnjaci koji su zavukli glavu da vide sta ima unutra ostali bez iste.
Pricao nam je o nekoj azbahi koja zivi u toj rupi i ko god zavuce glavu unutra,azbaha mu ju otkine.
Kaze da je i on jednom davno zavuko ali on je to nabrzinu,samo uvuko i izvuko,tako da je bio brzi od azbahe i glava mu je ostala na ramenima.

Neznam sta ti mislis,da nakon iskopavanja ovog fudbala predjemo na izvoriste picinog potoka,da macolama prosirimo ulaz u tu pecinicu,da se moze komotno uci i da na neki nacin pokusamo istjerati tu azbahu.
Haj razmisli pa mi javi sta da rabotamo.

Zadnje editiranje: 05.06.08 09:52 od JosipBrozTITO.
Idi na vrh Odgovor