|
|
|
Odgovor:SAMO ZA ZEZANJE!!!!! 3 Mjeseci, 3 Tjedana ago
|
|
|
sema 28 napisao:
Evo i mene na ovu temu, bravo Yale za odabir teme, nego da Vam nešta ispričam: Otkinem neki dan glavicu kupusa u vrtu al mi ispade i otkotrlja se i poteže u šljivu, iz korjena je izvali!!!
Krenem neki dan u Mostar sa svojim yugom 45-dizel, na utakmicu igraju Velež:Barselona, polufinale lige šampiona, nagulio ga ja 230 na sat!! Domalo izleti mi kamion- ja na kočnicu--propade!! Potegnem ručnu-isčupah je, te mi naumpade-razbijem sat uhvatim kazaljku i vratim na 10 na sat kad auto stade!! hahahaha
HAHAHAH sama,dobar ti taj sat.Samo nemoj ga vise vracati mogao bi se ponovo vratiti u obdaniste
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
|
Tito jarane,hajde ti nama ispricaj kako si dosao do amerike,ono kad si bio u Bosni pa kad je bin Ladin srusio tornjeve ,a ti se trebas vratiti nazad u USA hahahahahahahahah.
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sema 28 napisao:
Evo i mene na ovu temu, bravo Yale za odabir teme, nego da Vam nešta ispričam: Otkinem neki dan glavicu kupusa u vrtu al mi ispade i otkotrlja se i poteže u šljivu, iz korjena je izvali!!!
Krenem neki dan u Mostar sa svojim yugom 45-dizel, na utakmicu igraju Velež:Barselona, polufinale lige šampiona, nagulio ga ja 230 na sat!! Domalo izleti mi kamion- ja na kočnicu--propade!! Potegnem ručnu-isčupah je, te mi naumpade-razbijem sat uhvatim kazaljku i vratim na 10 na sat kad auto stade!! hahahaha
Ovo se zove inteligencija.Treba ovo sve smisliti,lako je procitati nesto u knjizi pa onda doci ovde na forum pa se praviti pametan.hahahahahaaha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Tito 9 Sati, 4 Minuta ago Karma: 0
Ja nemam vise volje ,a i ni zivaca pisati na ovoj temi,eto vas volite se,radite sto god hocete,mene boli dupe.
HEIL!!!!!!!!!
 Guslar misli da mi neznamo da njega "boli dupe" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yale70 napisao:
Tito jarane,hajde ti nama ispricaj kako si dosao do amerike,ono kad si bio u Bosni pa kad je bin Ladin srusio tornjeve ,a ti se trebas vratiti nazad u USA hahahahahahahahah.
hahahahha Yale,ja sam se ubio u Sarajevu na aerodromu i Ladin mi naum nije pado.Kad sam poletio iz Sarajeva do Austrije,to necu nikad zaboraviti.Sjedim do prozora,pogledam panoramu kroz prozor,pogledam malo iza,krilo i motor od aviona,pogled mi se zaustavi na motoru iz kojeg ulje kapa.U sekundi sam se otrijeznio,desetak minuta nisam smio provirti.Vidim od kabine,idu dvije stjuardese,jedna gura kolica a druga nesta uzima i djeli putnicima.Kad su prisle blize,vidim djele sokove i alkohol.Tad kazem zeni,ja cu viski ti uzmi pivu,a djete zaspalo,pridju one nama pita sta cemo popiti ja ko iz topa,viski,pivu i jos jedan viski hahahahahhahahah,izvadi ona dva fica viskija i pivu,pita sta ce djete,uzmem neki sok i one odu dalje.Pogledam kroz prozor,ulje vise ne kapa,sad curi  otvorim pivu i popijem odma do pola,otvorim ona dva fica i istresem ih u pivu,nagnem i iskapim sve.Kazem zeni da pogleda kroz prozor,curi ulje iz motora,znas sta mi kaze?  jebote motor,curi i meni vec dva dana pa nista,opet letim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedno pitanje za tebe TITO:Jeli ti stvrno znas koje bio Tito,ili se salis?Koliko
si imao godina kada je Tito umro?Odgovori ,hvala ti lijepa.
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 09.05.08 21:55 od kompis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Generacija 1965.sto znaci nekih 20 godina sam imao kad je Tito umro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma Tito je umro 1980-godine,te mi nije jasno kako si mogao imati 20 godina,ako
si rodjen 1965 -godine ili si polupao loncice? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
yale70 napisao:
hahahahha Yale,ja sam se ubio u Sarajevu na aerodromu i Ladin mi naum nije pado.Kad sam poletio iz Sarajeva do Austrije,to necu nikad zaboraviti.Sjedim do prozora,pogledam panoramu kroz prozor,pogledam malo iza,krilo i motor od aviona,pogled mi se zaustavi na motoru iz kojeg ulje kapa.U sekundi sam se otrijeznio,desetak minuta nisam smio provirti.Vidim od kabine,idu dvije stjuardese,jedna gura kolica a druga nesta uzima i djeli putnicima.Kad su prisle blize,vidim djele sokove i alkohol.Tad kazem zeni,ja cu viski ti uzmi pivu,a djete zaspalo,pridju one nama pita sta cemo popiti ja ko iz topa,viski,pivu i jos jedan viski hahahahahhahahah,izvadi ona dva fica viskija i pivu,pita sta ce djete,uzmem neki sok i one odu dalje.Pogledam kroz prozor,ulje vise ne kapa,sad curi otvorim pivu i popijem odma do pola,otvorim ona dva fica i istresem ih u pivu,nagnem i iskapim sve.Kazem zeni da pogleda kroz prozor,curi ulje iz motora,znas sta mi kaze? jebote motor,curi i meni vec dva dana pa nista,opet letim 
hahahahahaha dobra priča nego TITO jeli tebi bilo do života ili do viskija 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znam jarane da je 80.umro,ali znam i to da je ovo tema za ZEZANJE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senty, odličan avatar-SVAKA ČAST!
|
|
|
|
|
|
|
I krv svoju za plavu boju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E sad se razumimo, posto je to sve sala... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
yale70 napisao:
hahahahha Yale,ja sam se ubio u Sarajevu na aerodromu i Ladin mi naum nije pado.Kad sam poletio iz Sarajeva do Austrije,to necu nikad zaboraviti.Sjedim do prozora,pogledam panoramu kroz prozor,pogledam malo iza,krilo i motor od aviona,pogled mi se zaustavi na motoru iz kojeg ulje kapa.U sekundi sam se otrijeznio,desetak minuta nisam smio provirti.Vidim od kabine,idu dvije stjuardese,jedna gura kolica a druga nesta uzima i djeli putnicima.Kad su prisle blize,vidim djele sokove i alkohol.Tad kazem zeni,ja cu viski ti uzmi pivu,a djete zaspalo,pridju one nama pita sta cemo popiti ja ko iz topa,viski,pivu i jos jedan viski hahahahahhahahah,izvadi ona dva fica viskija i pivu,pita sta ce djete,uzmem neki sok i one odu dalje.Pogledam kroz prozor,ulje vise ne kapa,sad curi otvorim pivu i popijem odma do pola,otvorim ona dva fica i istresem ih u pivu,nagnem i iskapim sve.Kazem zeni da pogleda kroz prozor,curi ulje iz motora,znas sta mi kaze? jebote motor,curi i meni vec dva dana pa nista,opet letim 
hahahahahah Tito legendo.Sto ti je lijepi strah heheheheheeheh.Pa i ulje curi iz motora hahahahha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yale---- cuo sam da vi u USA jedete kospu od banane!
Tito---- Cuo sam da vi u swe jedete koru od banane,a kospu bacite,nemate cime da ju stucate!
 eto jedan vic sa chata. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|