|
|
|
Odgovor:SPAM 2 Mjeseci, 2 Tjedana ago
|
|
Salzem se Aoh, bas bi bila dobra ta tema…
Nego, htjela sam nesto drugo da napisem… EEEEEhh ja… Stari se, ali ne dam se jos Alzhajmeru…
Evo citam vas i ibretim se…. I jos uvjek mi nije jasno oko cega se digla tolika polemika. Ja bih prije rekla da ste vi ti koji ste osjetljivi i kacite se za svaki post, pronalazite se iako se niko ne obraca vama , ono sto je trebalo da se kaze je da nije svaka tema zezancija i postujmo to… Pa svi smo razliciti i svacamo stvari drugacije,ali izgleda kod nas je cim si drugaciji odma si zapecacen, ovakav si onakav si. Nikako da prihvatimo ni da prepoznamo te razlike, sto bi trebale da budu prednost a ne mana. Nedo Bog da smo svi isti…Ima i u sali granica, bar za mene…
Zar ne mozemo biti samokriticni, prihvatiti kritiku i razmisliti o tome zelimo li je uvaziti ?Jel to veliki problem? Ali ne, ovdje se spominje neko grupisanje, ko je odakle" sljegao", ko se za koga udo, ko ce koga napraviti glupim, spominjanje ljudi koji nemaju nikakve veze sa forumom, niti temom... Bez uvrede, ali prava mahalska prica...
@Santy, moj muz nije malo djete pa da ga ”pustam”, vec odrasla osoba… Njegova stvar koliko zeli da bude ukljucen…
Ali kada sam te vec spmenula, zelila bi da ti uputim najiskrenije cestitke za udaju kcerke, nek budu sretni zajedno, zdravi i raduj se unucadima… Pozdrav za tebe i tvoju zenu… 
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
Zar ne mozemo biti samokriticni, prihvatiti kritiku i razmisliti o tome zelimo li je uvaziti ?Jel to veliki problem? Ali ne, ovdje se spominje neko grupisanje, ko je odakle" sljegao", ko se za koga udo, ko ce koga napraviti glupim, spominjanje ljudi koji nemaju nikakve veze sa forumom, niti temom... Bez uvrede, ali prava mahalska prica...
Meli vidis u ovome postu ja sebe prepoznajem u 90% tvojih navedenih primjera.Pises nesto a i sama to radis,nauci se citati izmedzu redova pa ce ti biti puno jasnije.Ti i trgo istu pricu pisete,isto tako je i on naveo primjere koje sam ja pisao pa kasnije kaze da ja nemam razloga da se ljutim jer mene nije spomenuo  .Ponasajte se prirodno i bicete puno bolji.Ja se ne zelim svadzati niti se svadzam sa bilo kime ali nezelim da me neko pravi budalom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
ma jale niko tebe ne zli praviti budalom, bar ja ne zelim ... znamo se 100 godina.. bar ja i ti.. al ne zelim da kakis po mojim temama... i ne samo ti... bilo ko..... i ova tema je pokrenuta bas zato da se malo obrati paznja na to da se ne spama!
a ako mislis da nema sranja po temama, vrati se na svaku koju sam ja poceo.. pa vidi ima li kake, jedino "stara raja" fercera jer je sama tema takva da se mozemo zajebavat do mile volje, i nikad niko nikom nije nista rekao i zezamo se maximalno!
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yale70 napisao:
Meli vidis u ovome postu ja sebe prepoznajem u 90% tvojih navedenih primjera.Pises nesto a i sama to radis,nauci se citati izmedzu redova pa ce ti biti puno jasnije.Ti i trgo istu pricu pisete,isto tako je i on naveo primjere koje sam ja pisao pa kasnije kaze da ja nemam razloga da se ljutim jer mene nije spomenuo .Ponasajte se prirodno i bicete puno bolji.Ja se ne zelim svadzati niti se svadzam sa bilo kime ali nezelim da me neko pravi budalom.
Vidim Yale, doslo je opet do nesporazuma...  Nigdje ja neosporavam pozdrave, cestitke niti oprastanja, pogresno si me shvatio. Cak stovise mislim da ova stranica je jako vrijedna po tom pitanju. Ovo sto sam napisala je samo sadrzaj postova koje sam procitala i ne znam ko ih je sve pisao. Gdje si ti trebao da se prepoznas je, da si negdje spomenuo da oni sto su se udali pa sada se nazivaju gorazdanima. Tu si vjerovatno mislio na mene. Nema potrebe da se tako nazivam ja sam Bosanka i Hercegovka.
Meni je zao da dozivljavas sve ovo tako i da mislis da te neko pravi budalom. To mi ne bi palo napamet, prije svega upoznala sam te licno i razlicite smo generacije, samim tim imam respekta prema tebi. Za moje ponasanje, ne znam samo kako bi se ja to trebala ponasati, jedino da se prilagodim tebi pa cu biti bolja, sorry ali nemam sposobnost prilagodjavanja.
Evo ja sam vec uvazila tvoju kritiku citanja izmedju redova i citam iz tvog posta da ces se sloziti sa mnom da ovo ne vodi nicemu. Razliciti smo i pomirimo se sa tim. Budi ti meni pozdravljan. 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 19.04.08 10:18 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao:
ma jale niko tebe ne zli praviti budalom, bar ja ne zelim ... znamo se 100 godina.. bar ja i ti.. al ne zelim da kakis po mojim temama... i ne samo ti... bilo ko..... i ova tema je pokrenuta bas zato da se malo obrati paznja na to da se ne spama!
a ako mislis da nema sranja po temama, vrati se na svaku koju sam ja poceo.. pa vidi ima li kake, jedino "stara raja" fercera jer je sama tema takva da se mozemo zajebavat do mile volje, i nikad niko nikom nije nista rekao i zezamo se maximalno!
Hajde neka bude tako kako kazes.Samo trgo ja ovde nevidim puno ozbiljne raje za neke ozbiljne teme,i neznam zasto pokusavate da ih postavljate.Bio sam na forumima druih stranica,i skoro na svakoj se pobjeglo od teme(valjda se to zove spam,jer ne poznajem te kompjuterske izraze)Naprimjer na jednoj stranici na kaladontu je prvo pocelo prepucavanje oko jedne rijeci dabi na kraju pisali o obicnim stvarima koje nemaju veze sa kaladontom,i nije nikakav problem ispao oko toga i niko se nije zalio da neko sere po temama jednostvno administrator ih je pustio da uzivaju.Ovde je poceo rat oko glupost,neko kad bi nas gledao sa strane,rekao bi da nismo ni jedan iz gorazda.jer nekada su se gorazdaci pazili,nisu dali jedan na drugoga.
poceo sam opet da serem,odoh ja malo da se bavim pametnijim stvarima.
budite mi pozdravljeni
|
|
|
|
|
|
|
|
Aoh (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
Mely napisao:
Nego, htjela sam nesto drugo da napisem… EEEEEhh ja… Stari se, ali ne dam se jos Alzhajmeru…
Jel to onaj svabo sto krije stvari po kuci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aoh napisao:
Mely napisao:
Jel to onaj svabo sto krije stvari po kuci?
 Jel mislis ovaj:
Nana:"Sineee, kako se ono zove onaj svabo sto nam sakriva stvari po kuci?" Unuk: "Alzhajmer
nano, Alzhajmer".
|
|
|
|
|
|
|
|
|