|
|
|
Odgovor:Tito 3 Mjeseci, 4 Tjedana ago
|
|
|
HA jah opet...to mu je minus,ali je sumnjivo.ma jarane,tu je bilo bosnjaka koliko hoces,koji su poklani sto nisu mislili kao komunjare....
Koji ljudi su za tebe bosnjaci ?
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
Gdje si chegi komunjaro 
|
|
|
|
|
|
|
|
che (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
|
Evo me Tile. Sta ima, kako familija?
Zestok ovaj tenkista, nema sta. Samo plitak brate ko podhranjenski potok. A ni "bistrina" mu nije bas najbolja, mora da kod njega stalno pada kisa i sve mu zamuti. Naravno u glavi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 dobar je tenkista cim ide kod OKABE na kafu  pade mi na um OKABA i poker aparati.
Izviri OKABA iz rova i gleda kroz dvogled.U jednom trenutku pogled mu se ukrsti sa snajperistom.Kaze okaba raji,"hej raja evo ovaj me gleda kroz neki jednogled,kakva je ono vojska,nemaju ni dvogled.Ovaj mu jedan kaze,"to su oni prepolovili dvogled,pa dvojica osmatraju,hajd i ti prepolovi taj,i samo sto to izgovori puce metak i prodje OKABI kroz glavu,ali Okaba i dalje stoji i gleda kroz dvogled.Nakon nekoliko sekundi OKaba kaze,"izadjite slobodno iz rova,ovaj je slijep cim je ovoliku glavi promasio  ,metak mu kroz kosu prosao 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 23.04.08 09:50 od JosipBrozTITO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Bosniaken!!!!
Heil heroji!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikad vise Tito u zemlju BOSANSKU
J... svoju majku i lozu masonsku.....
lakše malo ako moše bez psovki.......pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 25.04.08 01:30 od amerx.
Razlog: korištenje psovki
|
|
|
Nikad vise Tito u zemlju Bosansku
J..o svoju majku i lozu masonsku!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ha a ovo su komunjare bile sve dok se nije zaratilo.A Che guevara i tito se jako ponose tim vremenom.E vala su ponos!!!Eroji komunisticki,cetnicki... 
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
Odgovor:Tito 3 Mjeseci, 3 Tjedana ago
|
|
|
Journeyman napisao:
Nikad vise Tito u zemlju BOSANSKU
Jebo svoju majku i lozu masonsku.....
znas sta, do sada nisam komentarisao ovu temu... (bar ne ozbiljno) al evo moram reci...
prvo, ZNAS LI TI UOPSTE STA JE "SLOBODNI ZIDAR", i loza kojoj je Josip Broz pripadao?, ako znas volio bih da mi to napises pa da vidimo zbog cega te uvrede na racun tog covijeka, koji je usput receno 1974 priznao muslimane kao narod u SFRJ
drugo, ovo sto si napiso "nikad vise tito u zemlju BOSNASKU", e ebiga ja i dalje imam adresu stanovanja "MARSALA TITA", toliko o tome nikad vise!
pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meni je bitno da je komunizam mrtav na ovim prostorima, a sto se tita tice ja njegovim slikama briseg guzicu buraz,tip jer je bio jedan obicni zaludjenik,tj. marksisticki mucenik , sa cetnicima oko sebe.
Pogledaj Kubu i njihov komunizam narod zaglupljen do bola,nisu smijeli drzazi TV u kuci ,mobitel nisu smjeli imati,zabranjeni strani programi, tek kaoko je Raul Castro preuzeo vlast poceo im je otvarati oc.Sta je to reci mi jeli to dobro,da li to vodi naprijed.
Mrzim onu parolu svi jednaki, heheh kao zitno polje je li?,kad je to samo jedna obicna fikcija i utopija .Licno vise volim pogledati neki SF film npr,Star Wars koji mi izgleda stvarnije nego komunizam
Sto se tice Che Gevare njega je Fidel zrtvovao,te ga poslao tamo u vukojebinu,po sumama da se bori za ideal, Sta ima?.Sta je Che danas jedan obocni brend kao Puma,Tommy Hilfiger,Armani. idr.
A sad ADIO.
|
|
|
|
|
|
|
Nikad vise Tito u zemlju Bosansku
J..o svoju majku i lozu masonsku!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Journeyman napisao:
[quoteSta je Che danas jedan obocni brend kao Puma,Tommy Hilfiger,Armani. idr.
A sad ADIO.[/quote]
....Marloboro,Pampers,Coca Cola...Judeeeen!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
p170 (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
|
sve vezano za pataren ponthusa potpisujem Bosnjaci iznad sviju
Handzar divizija JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin,brate!!!Drago mi je sto sve vise ljudi vide pogubnost starog rezima i nalaze se u idejama nacional-socijalizma i sa osvrtom i povratkom korijenima,vise nece biti klanja nad nasim narodom.
POZDRAV DOMOVINI!!!!
Smrt komunizmu,pickastoj demokratiji,cionizmu!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Sabljo mojih predaka
Iz proslosti tako davne
Ti opet u meni budis
Te vjekove nase slavne
KRV I TLO!!!
ZDRAVO MAJKO BOSNO!!!!
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
Journeyman napisao:
Meni je bitno da je komunizam mrtav na ovim prostorima, a sto se tita tice ja njegovim slikama briseg guzicu buraz,tip jer je bio jedan obicni zaludjenik,tj. marksisticki mucenik , sa cetnicima oko sebe.
Pogledaj Kubu i njihov komunizam narod zaglupljen do bola,nisu smijeli drzazi TV u kuci ,mobitel nisu smjeli imati,zabranjeni strani programi, tek kaoko je Raul Castro preuzeo vlast poceo im je otvarati oc.Sta je to reci mi jeli to dobro,da li to vodi naprijed.
Mrzim onu parolu svi jednaki, heheh kao zitno polje je li?,kad je to samo jedna obicna fikcija i utopija .Licno vise volim pogledati neki SF film npr,Star Wars koji mi izgleda stvarnije nego komunizam
Sto se tice Che Gevare njega je Fidel zrtvovao,te ga poslao tamo u vukojebinu,po sumama da se bori za ideal, Sta ima?.Sta je Che danas jedan obocni brend kao Puma,Tommy Hilfiger,Armani. idr.
A sad ADIO.
1. komunizam, kao drustveno uredjenje na nasim prostorima nikada nije postojao.. (SFRJ), dokaz tome, privatne radionice, prodavice, kafane, zanatske radnje ITD... MTV mogao gledati kad si htio, il bilo koji drugi kanal, (ako si imao satelitsku)... indexi, B. Dugme , olimpijada (demokratski svijet dodijelio jednoj komunistickoj zemlji organizaciju) unevrzijada, shopinzi po italiji, gasterbajteri, vrhunski sportisti, bezvizni rezim za bilo gdje, nesvrstani, itd.... itd...
2. tito komunisticki mucenik, zaludjenik? ponavljam sve ovo gore... ovo nisu nikakvi zaludjenicki potezi i ideje
3. nemozes poredit kubu i bivsu jugu nikako, jer bivsa juga nije zavisila ni od koga kao sto je kuba od SSSR, osim toga, nikad nije imala embargo na sve i svasta kao sto ima kuba, ljudi su puno obrazovaniji itd... itd...
ovakve stvari pricaju oni koji nisu dozivjeli titonog doba, il oni koji su u tom vremenu bili "mishevi" pa ih odjednom "demokratija" prosvijetli i isplivase na povrsinu...
a sto se tice demokratije, ove nase bosanske.... heheehhe, 13 ustava, 13 vlada, 3 predsjednika, demokratski izabrani politicari, pune rubrike "crne hronike", itd... itd...
pazi situaciju... zakon o javnom oglasavnju tacno odredjuje gdje, ko i kako se moze oglasavati... i onda dodju izbori i ti isti ljudi koji donose zakone, i oni koji trebaju da ih sprovode... nakace svoje, postere plakate... na drvece, stubove, bilo koju javnu povrsinu uzurpiraju... sta mislis ti kolike su kazne u "demokratskom" svijetu za sve to!?
P.S. opet mi ne odgovori, znas li sta su "slobodni zidari" i koja je njihova funkcija u globalnom svijetu?
i meni i dalje stoji u licnoj, M.TITA!!!! nece da se promijeni,  lol
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guziteli vi ista NS-paćenici ili vam je Tito najveći problem u životu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|