|
|
|
Tito 4 Mjeseci, 1 Tjedan ago
|
|
|
Rekao sam ja tebi CHEGI da motika nije za seljaka,a ti mi nisi povjerovao.
Epga stari,vidis i sam da nama nije mjesto medju ovim popovima i hodzama,nevoli nas raja jer smo im dosta zla nanijeli.
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 25.02.08 01:21 od JosipBrozTITO.
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
Odg: Tito 4 Mjeseci, 1 Tjedan ago
|
|
|
U potpunosti podrzavam zakljucavanje tema politika i religija i neznam zasto to nije prije uradjeno.
Sa ovim temama ovaj forum je izgledao kao neki nacionalisticki teferic u kojem ucestvuju Gorazdani koji su na ovom nasem portalu kao "bajka",a na nekim drugim forumima podmukli lazovi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zvuci kao neki kriminalisticki roman...
(Veki, provjeri svoje pp)
|
|
|
|
|
|
|
|
che (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
|
Bice bolje stari. Nije lose kad ljudi razmjenjuju misljenja ali u nekim prihvatljivim granicama. O religiji se moze diskutovati danima, ali ako je covjek ogranicenog pogleda ne vrijedi tu nista. Ni dokazi ni argumenti. A puno je takvih.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neznam pratis li Vjesti,skoro u jednim vjestima za slucaj Kosovo bila je jedna kratka vjest a glasila je ovako:
Na internetu se trenutno vodi veliki rat o Kosovu.
To je valda tako,jer niko nikoga nezna niti vidi.
Meni se ovdje javilo nekih 6-7 korisnika i koliko sam zakljucio poznaju me,nista se lose ne pise,neke zezancije,ali ni jedan taj korisnik se nije prestavio niti znam sa kim pisem.
Neznam sta je razlog sakrivanja,neka tajnost,a vidio si,otvorena "GX-raja" otvoren neki GX-cat nigdje nikoga.Udju ponekad neka ne identifikovana lica i kad udjes da popricas sa nekim svi pobjegnu.
Izgleda da dosta Gorazdana i Gorazdanki handri neka internet historija u kojoj su uvjek tajni bili,pa hoce da tako i ostane.
malo viski malo coca-cola a bogami i piva.
Mely,mogla si negdje drugo svojoj obozateljici Veki ostaviti poruku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo sorry sto sam iskoristila ovu temu da posaljem poruku, necu vise, jel ok???
A za javljanje korisnika ovdje, pa zar ti nije drago da si postao popularan?
By the way, imas dobar nick a i lijepo se ti i Che slazete 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Tito 4 Mjeseci ago
|
|
uh, super tema......
Mely, provjeri svoje pp.... 
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 29.02.08 12:17 od veki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sve zavisi od sredine u kojoj se odraslo i odgoja.Ne mogu se promjeniti neke stvari koje su naucnicnici davno izmislili utvrdili i dokazali.
Moja popularnost je u tome sto se jos nisam promjenio,sto nisam covjek da se preko noci promjeni,sto nisam lazov,varalica,prevarant ljudskih mozgova.
Zalosno je kako se danas stice popularnost,konkretno ovdje na GX,ismijavanje "Macka" starog "Aga",kopanje po religijskim knjigama,prepucavanje ko je prvi nastao,ispravljanje krive Drine od strane pojedinaca.
Sto se druzenja tice,ja i Che smo drugovi nekih tridesetak god i ne samo ja i Che ima nas dosta i nema te munare,oltara koji nas moze zavaditi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Mirko pazi metak"
"Hvala Slavko,spasio si mi zivot"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sreca pa nemamo svi isto misljenje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znaci ti ne podrzavas ni jednu diskusiju, sve ti je besmisleno... Bas me zanima koje teme ti podrzavas? Forumasi da mogu, kao sto ti kazes, ispraviti vec dokazano, ne bi vjerovatno bili ovdje, bili bi na nekom adekvatnijem mjestu... Zar ne smatras da mozemo dosta toga jedni os drugih nauciti ovim putem?? Ovdje ne mislim na lazove, prevarante itd.
A sto se tice "Age", pa svaki grad je imao takvu jednu licnost, ne samo kod nas, toga ima i van nase zemlje...
E pa lijep opis o samom sebi, jesi siguran da si sa ovih prostora??
Pa nisam ni znala da ste ti i Che tako stari...
(Veki, provjeri svoje pp)
Ups, omaklo mi se...
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 01.03.08 11:01 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely,ja sam se dotakao samo jedne teme,napisao mali odgovor za popularnost.
Dodje ovdje dosta Gorazdana,dodje raja,raja koja zna sve,dodju i oni koji neznaju nista,dodju svi oni koji koji znaju kako Gorazde dise.
Ja sam se malo dotakao jedne istine"kako pojedine zubonje sticu popularnost na ovom web-sajtu i kako ih dosta korisnika prihvata kao takve"popularne".
Da bih ti malo docarao,da lakse shvatis:
"Ti i npr.Veki ste neke prijateljice,drugarice koje se poznajete dugo,svaki dan se vidjate,pricate,grickate kospice iz istog fiseka i tako dok grickate pojavi se neki vas sugradjanin i obrati se tebi,pita te,Kako se mozes druziti sa Veki,ona je ovakva,onakva,ima brkove,usi joj klempave,vidi joj zuba u tri reda?Sta bi mu odgovorila?
Znam da svaki grad ima svoga" lera",ali znam i da ima svoje "uslje"koje tako nekim cinickim pisanjem zele da postanu neko.
POdrzavam sve teme koje ne izazivaju svadju,podrzavam teme kao politika i religija,zdrava politika i religija.
p.s pisite,niko vas ne tjera,niti kome smetate.Kad pisete bar znam da citate,konkretno "VI",a ovi sto vire ko iz "hale",neka vire. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo ja se stvarno izvinjavam, ako sam malo zloupotrijebila vas prostor, ali bas je bilo kao sala!
Nista zlobno!!!
Kapiram sta hoces da kazes, imam ja termin za takve ljude, ali ne smijem da kazem - jer odmah izazivam bijes kod takvih i slicnih.
Ne postoji tema koja ovdje ne izaziva svadje i uvrede. Ali, Boze moj, sta da se radi.
Zdrava konverzacija, razmjena misljenja - MISAONA IMENICA!
Pozz
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 01.03.08 23:20 od veki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mely, gdje si ti danas?
Ubacila sam msn and your adress.
|
|
|
|
|
|
|
|
|