|
|
|
Odgovor:Tito 4 Mjeseci ago
|
|
|
Ja ne pisem nista o komunizmu ili sta ja znam o tim nekim stvarima koje me ne interesuju.Da mrzim nekoga ili nesta,mozda bi isti bili.
Sto se genocida tice i svega toga sto se dogodilo,tome smo sami krivi,sami potpisali prelijepa obecanja nasih stranki,od kojih su samo dva ispunili,genocid i mrznju.
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
che (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
Tenkisto, koju to vrstu ili oblik drustva ti favorizujes? Negdje si, koliko mi se cini, napisao da sanjas kraljevinu. Takva kraljevina o kojoj ti sanjas vise skoro nigdje i ne postoji jer su vecinom danasnje kraljevine moderno uredjena drustva sa demokratijom (joj jesi se sad najezio) kao drustvenim uredjenjem. Pogotovo u Evropi. Na svu srecu ljudi tvojih razmisljanja i rezonovanja uvijek su bili i bice manjina. A ono sto tebi i slicnima daje pravo da jasno i glasno kazete svoje stavove i svoja ubjedjenja je ta ista demokratija (joj opet se ti najezi) koja je tebi trn u oku. Jedini oblik drustvenog (ne)uredjenja u kojem bi ti i tebi slicni mogli koliko toliko normalno egzistirati i gdje nebi bili na marginama tog istog drustva je anarhija. To je to sto ti trebas da sanjas umjesto kraljevine. Samo pazi se kosmara  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
Mely,koliko me sjecanje sluzi ovo je drugi put da na nekoj svojoj temi, temu Tito,za koju sam i sam rekao da nije tema,nazivas dosadnom i zamarajucom.
Tito, tebi je bas izgleda zadovoljstvo da se raspravljas sa mnom... 
Prije nego sto ti ogovorim na ostatak posta, zamolila bih te da mi navedes, ili kopiras gdje sam ja navela da su tvoje ili bilo cije druge teme dosadne i zamarajuce. Da vidim jel vrijedno raspravljati...
Vidi, ja i ako sam mlada, jos uvjek se sjecam izreke Vuka Karadzica "citaj onako kako je napisano"
Pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sad bi ti da se ja vracam u proslost i da se zamaram trazeci sta si napisala a ja pogresno procitao. 
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
Ja ne pisem nista o komunizmu ili sta ja znam o tim nekim stvarima koje me ne interesuju.Da mrzim nekoga ili nesta,mozda bi isti bili.
Sto se genocida tice i svega toga sto se dogodilo,tome smo sami krivi,sami potpisali prelijepa obecanja nasih stranki,od kojih su samo dva ispunili,genocid i mrznju.
Ovdije se u potpunosti slazem sa tobom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pataren Ponthus napisao:
Journeyman napisao:
Pataren Ponthus napisao:
@trgo
stari,ne razumijes se u neke stvari...i prema tome me ne mozes razumjeti....da se ne malteretiramo...nacional-socijalista se poziva na daleke kroijene,a ti pricas o 15 vjeku,zaboga!!!Uh...hajd uzdravlje...
svaka cast u pravu si pozdrav prijatelju!!!!!!!! HEIL!!!!!!!!!
...pozdav i za tebe.pa ne,eto vidis ti razumijes,doduse mislis kao i ja i pricali smo milion puta o tome,vidjeli sav uzas novog poretka,pogubnosti i olitiku cionizma...o historiji i zdravoj ideji te okretanju proslosti,takodje.recimo,brainstorm je slavofil,pa moze razumjeti...ahahaha,a ovaj...jaooo eee...pa covjek zna za titu eee...bilo je za pojesti...ahaha...znamo mi to svi...ako se na to svodi sva prica...
Ma ja buraz tipican BOSNJO samo daj mu hljeba,i promjenio bi ime,vjeru,izdao baba itd., e j...m ga ja!!!!!!!
Bilo je pojest i popit ejjj heheheh 
|
|
|
|
|
|
|
Nikad vise Tito u zemlju Bosansku
J..o svoju majku i lozu masonsku!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
Sad bi ti da se ja vracam u proslost i da se zamaram trazeci sta si napisala a ja pogresno procitao.
Ma ni slucajno, nemoj da se zamaras sa prosloscu...
By the way, hvala za pricu o malom djecaku koji se igra sa kanticom i lopaticom... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@che
Eti demokratija,nek svaki k..c pederski moze rdci kako je Muhammed bio terorista i crtati karikature!!!!Neka tebi ove demokratije,jebla te ona...uzivas ti kad upalis dnevnik...sta vidis???
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 02.05.08 12:22 od amerx.
Razlog: lakše malo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
che napisao:
Tenkisto, koju to vrstu ili oblik drustva ti favorizujes? .
Nacional-socijalizam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
sretan vam 1 maj!
Ustajte vi zemaljsko robljeeee, vi silni koje mori glaaaaddddd....
.....
da nam zivi, zivi raddddd!
dolje MONARHIJA
dolje ANARHIJA
dolje NACISTI
godine, su prosle s puno mukaaaaa, ginulo se za slobodu nijemoooo, ali s pjesmom umijesto jaukaaaaaa..... Druze Tito mi ti se kunemooooo, druze tito mi ti se kunemoooo
sve me ova prica o patriotskoj ligi... podsjeca na one ljude pred rat... beretke na glavama, prica samo taka (jebo ti sve rambe ovog svijeta sta su oni bili) i onda poce rat... i zapjevasmo "ostala je samo Fukara i rajaaaaaaa" cccccccccc, a ove "zelene beretke", "patriotske lige" odose u svabiju u "shanu", pa onda putem "RADIO AMATERA" kurazise "fukaru i raju"... i prodje rat, a oni i dalje kuraze, al sada kuraze ove mladce koji ni vojske ne osluzise... nit vidjose kad uzivo, ni ustasu, ni cetnika, a ni partizana... heheheheheheh
kako bi samo volio da ovim "rambima" sto im se napelo govno a oni misle srce, koji metak prodje kroz kosu... kako bi onda jebali "KRALJU" tvrku, idje ista ima!
nego kontam ja sad nesto al fakat... TITO, jesmo li i mi bili ovako radikalni u ovim godinama mladim? il se droga promijenila, pa ova sada navodi na razne gluposti!
P.S. izgleda da im neko stavlja drogu u travu! heheheheh
P.S.S. cini mi se da sam vidio cica-macu!
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 01.05.08 01:07 od Trgo_E.
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Tito 3 Mjeseci, 4 Tjedana ago
|
|
Neznam Trgo sta da ti kazem,samo da se primjetiti da tip pored toga sto voli da smrce,voli i da popusi,skoro na svakom njegovom odgovoru ona stvar mu ne izlazi iz usta.Blago se njegovom muzu.

|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 01.05.08 09:51 od JosipBrozTITO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao:
Neznam Trgo sta da ti kazem,samo da se primjetiti da tip pored toga sto voli da smrce,voli i da popusi,skoro na svakom njegovom odgovoru ona stvar mu ne izlazi iz usta.Blago se njegovom muzu.

Ha idolopokllonice...tvoj je jad sto ne poznas zdrav duh mladog momka,koji nije dao da mu pune glavu o bratstvu i jedinstvu,o toboz Jugoslaviji...i mozda ti zato krivo.NS poklonik i homoseksulanost!!!Pa NS-ovac postajes zato sto mrzis demokratiju i sve sto ona nosi sa sobom,homosekualnost,pedofiliju,blud....a sto komunjarama nimalo ne smeta.Tako da mi je tvoj post paradoks ili ni ti to sam nisi znao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao:
sretan vam 1 maj!
Ustajte vi zemaljsko robljeeee, vi silni koje mori glaaaaddddd....
.....
da nam zivi, zivi raddddd!
dolje MONARHIJA
dolje ANARHIJA
dolje NACISTI
godine, su prosle s puno mukaaaaa, ginulo se za slobodu nijemoooo, ali s pjesmom umijesto jaukaaaaaa..... Druze Tito mi ti se kunemooooo, druze tito mi ti se kunemoooo
sve me ova prica o patriotskoj ligi... podsjeca na one ljude pred rat... beretke na glavama, prica samo taka (jebo ti sve rambe ovog svijeta sta su oni bili) i onda poce rat... i zapjevasmo "ostala je samo Fukara i rajaaaaaaa" cccccccccc, a ove "zelene beretke", "patriotske lige" odose u svabiju u "shanu", pa onda putem "RADIO AMATERA" kurazise "fukaru i raju"... i prodje rat, a oni i dalje kuraze, al sada kuraze ove mladce koji ni vojske ne osluzise... nit vidjose kad uzivo, ni ustasu, ni cetnika, a ni partizana... heheheheheheh
kako bi samo volio da ovim "rambima" sto im se napelo govno a oni misle srce, koji metak prodje kroz kosu... kako bi onda jebali "KRALJU" tvrku, idje ista ima!
nego kontam ja sad nesto al fakat... TITO, jesmo li i mi bili ovako radikalni u ovim godinama mladim? il se droga promijenila, pa ova sada navodi na razne gluposti!
P.S. izgleda da im neko stavlja drogu u travu! heheheheh
P.S.S. cini mi se da sam vidio cica-macu!
Sta reci o covjerku poput tebe!Koji bolan Rambo!!!Stari,ne do Bog da ti komentare cita vise ljudi.O cemu pricas???Mlatis istu pricu 20 dana koju niko ne spori!!!Ooooooj,pa stvarno mi mrsko da ti objasnjavam.Stariji si od mene,ai me iznenadjues.Jesi citao Mein Kampf i znas li sta je zakon "krvi i tla"...Covjek ima principe...pa ko vise pati danas zbog boraca,njihove zrtve,svog naroda.NS poziva prvo cistku svojih redova(lopove usrane koji su se bogatili),pa svih neprijatelja koji nisu podredjeni zemlji(ne ovom usranom sisitemu koji je usran kao i komunizam).Mislim da mjesas neke moje stavove sa nacionalizmom(SDA,SDS i HDZ)a to nema nikakve veze.Ti supci sto su zakuhali su vasa komunisticka braca(ruku na srce,Alija nije,njega ste bez razloga drzali u zatvoru).
Pogledaj svoj komentar(TITO dragi,jesmo li mi bili ovako radikalni,bla,bla...) ili komentar(jebali kralju tvrtku...)...
Sta reci o takvoj sramoti.Prvo to "TITO" kao da je Tito neki Bog,pa onako mrtvom:Jao Titoooo,spasi nas...
A druga za Tvrtka...eeeee ne razumijem.Tvrtko koji se krunisa 1377 imade toliko kraljevstvo sto ga unistise silnioci sa svih strana,od genocidnih Srba i Turaka,pa da djavoljih inkvizitora.A toliko se drzalo,unatoc svemu i bila je tako veliko i prelijepo.I pazi psujes Tvrtka i odbacujes hiljadugododisje vrijednosti koje smo imali,zbog ovih pedest godina(gdje si evoluirao iz zivotinje u Muslimana-sa velikim M,a i to na jedvite jade).Na kraju krajeva i za taj naziv si molio onog koji ti je klaodjedove 1941 godine pa je samo zamijenio cetnicku uniformu komunistickom.He koliko je naseg svijeta najebalo zbog toga.A nisu smjeli,ako ti partija spuca zig,nema te.E nema vise diktature,kurac.I ovo uredjenje je haos haosa,ali zdravim razumom,povbratkom korijenima,ugledanjem na srednjevjekovnu bosansku drzavu mozda i vidimo spas.Drago mi je sto mladi sve vise razumiju svu snagu koju moze posjedovati nesto takvo,pogotovo u snagu bijelog arijstva,sa prukom i poukom koju drugi nemaju.
Za kraj slika,u koju cete nadam se svi gledati jednog dana.A ne ona koju su nam nacionalisti i komunjare htjeli napraviti.
KRV I TLO!!!
BOSNA IZNAD SVIH!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f.ljuca (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Malo je ovo preslo svaku mijeru od svakoga ovde.Pa ovdije smo svi grlati(a bogami i veliki historicari,a i politicari)Sve se nesto razumijemo a nigdije veze.Ohladite strasti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|