Naslovnica arrow Forum
Gorazde-X Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Odgovor:laka na eurosongu (1 posjeta) (1) Gostiju
Grupe i izvodjaci
Idi na dno Odgovor Favoriti: 0
TEMA: Odgovor:laka na eurosongu
delia (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Odgovor:laka na eurosongu 3 Mjeseci ago Karma: 18  
A bogami i Slovenija dobra:"Dobro vece braco srbi!"
Ostala sam bez texta!

Prijavi moderatoru   Logiran Logiran  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško senty70 senad.ho@hotmail.com Lokacija: GORAŽDE Datum rođenja: 1970-06-07
Odgovor:laka na eurosongu 3 Mjeseci ago Karma: 3  
Hvala "DANCIMA" za 2 boda
I ja sam ostao bez texta

Zadnje editiranje: 25.05.08 01:01 od senty70.
veki (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Žensko Lokacija: Montenegro Datum rođenja: 1978-03-23
Najbitnije je da je Beogradska Arena koja ima 46.000 m2, prostire se na 6 spratova i prima oko 25.000 ljudi - NAJGLASNIJE, NAJJACE I NAJISKRENIJE aplaudirala Laki!
Sve je bilo toliko lijepo, od organizacije, do obicnih stvari - tako da vjerujem da su mnogi veceras ostali bez teksta!!!

senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško senty70 senad.ho@hotmail.com Lokacija: GORAŽDE Datum rođenja: 1970-06-07
veki napisao:
Najbitnije je da je Beogradska Arena koja ima 46.000 m2, prostire se na 6 spratova i prima oko 25.000 ljudi - NAJGLASNIJE, NAJJACE I NAJISKRENIJE aplaudirala Laki!
Sve je bilo toliko lijepo, od organizacije, do obicnih stvari - tako da vjerujem da su mnogi veceras ostali bez teksta!!!

Nevjerovatno kako ti koristiš i najmanju situaciju da pohvališ"SVOJE"

delia (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph
senty70 napisao:
Hvala "DANCIMA" za 2 boda
I ja sam ostao bez texta

Ma moj Senty ne treba nista da te iznenadjuje!Nego pregldaj PP!

yale70 (Korisnik)
KO SE SAMNOM DRUZI ZIVOT MU JE DUZI
Expert Boarder
graphgraph
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
Neka se i ova eurovizija zavrsila,vala mi je lake i ostalih na vrh glave
Samo me cudi jedna stvar! A gdje je Zisko u prvome redu da bodri Laku ???
I jos jedna stvar.Vise je bilo Bosanskih zastava u mome stanu nego li u toj slavnoj areni

veki (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Žensko Lokacija: Montenegro Datum rođenja: 1978-03-23
senty70 napisao:
veki napisao:

"Ko ce koga, ako ne" ....znas onu staru?
Nego, probaj da nam stavis neki video da vidimo kako je bilo u gz!
Laku noc svima! Divna vece je bila, uzivali smo!Sad da odmaramo, a ko je ogorcen,pa......proci ce ga!!!!!

yale70 (Korisnik)
KO SE SAMNOM DRUZI ZIVOT MU JE DUZI
Expert Boarder
graphgraph
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
veki napisao:

Ja sam licno ostao bez teksta!! Srbijanska televizija nije bila u stanju da snimi u steidzu niti Laku niti bilo koga od nekadasnjih susjednih republika,vazno je da su oni skakutali oko Rusa i Grka oni su njihova braca.A to sto je laka imao najbolju podrsku to je zato sto je vecina dosla iz Bosne da navija za Laku a ostali su se sprdali na nas racun.

senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
veki napisao:
senty70 napisao:
veki napisao:

"Ko ce koga, ako ne" ....znas onu staru?
Nego, probaj da nam stavis neki video da vidimo kako je bilo u gz!
Laku noc svima! Divna vece je bila, uzivali smo!Sad da odmaramo, a ko je ogorcen,pa......proci ce ga!!!!!

Ogorčen nikako nego presretan zbog ovog što se desilo u GŽ

BHF Johnny (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Odgovor:laka na eurosongu 3 Mjeseci ago Karma: 0  
Cinjenica je da je stvarno najjaca podrska iz arene dolazila Laki...barem se meni putem TV-a tako cinilo...Dijaspora po ocekivanju osim Danske gdje sam se maksimalno razocarao...Norveska kao i uvijek za cistu 10-ku.Svedska,Finska,Njemacka,Svica,Holandija i ostali izvukli maksimum jer stvarno nije moglo vise...Ima nas manje i fakat.Od ruskog bloka smo izvukli maksimum minimuma ili da se prostim bosanskim jezikom izrazim(Izvinjavam se zenskom dijelu citateljstva na vulgarnosti ali stvarno sam morao posto mi ovo sa preglasavanjem vise ide na zivce) jednu veliku CUNU...

delia (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph
Senty bitni su dogadjaji iz Gorazda,koga briga za Beograd!

Mely (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Žensko Datum rođenja: 1978-01-04
Odgovor:laka na eurosongu 3 Mjeseci ago Karma: 8  
@Senty, ni ja nisam mogla vjerovati, stvarno sramota… 2 poena…

Fazon je bio u tome da jedan telefonski broj samo moze glasati jednom za istu zemlju, moji sms-ovi su se svi vratili osim jednog, tako i sa drugim telefonima….E sad mozes zamisliti koliko je ljudi glasalo, stvarno tuzno…

Nekako nikako da predjem preko toga, 2 bijedna poena, jer upravo u Danskoj postoji organizacija Gorazdaka, koja navodno jako dugo postoji i funkcionise… Pitam se, jel ima gdje te solidarnosti ili je biznis u pitanju… Ali.... nista na silu, kao sto i sam Laka kaze: ”ako vam se ne svidja moja pjesma, nemojte ni glasati za mene”

Bez obzira, meni su Laka i Mirela bili najbolji… Slazem se sa BrainStorm-om da 10. plasman od 43. je ipak uspjeh, a i Laka ce ostati zabiljezen u historiji bosansko- hercegovackog eurosonga… Odlicno Laka!!!!

vela (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph
Svaka cast Laka! Ne mozemo mi protiv bivseg SSSR-a!
Dostojno je predstavljeno i Gorazde, i Bosna i Hercegovina! Ne mozemo biti nezadovoljni!

BrainStorm (Korisnik)
Starosjedilac
graph
Spol: Muško Lokacija: bobovac Datum rođenja: 1989-11-08
yale70 napisao:
Neka se i ova eurovizija zavrsila,vala mi je lake i ostalih na vrh glave
Samo me cudi jedna stvar! A gdje je Zisko u prvome redu da bodri Laku ???
I jos jedna stvar.Vise je bilo Bosanskih zastava u mome stanu nego li u toj slavnoj areni

Zato sto Zile nije na vrijeme rezervisao kartu za finale (sve je to bilo rasprodato par mjeseci unaprijed), a karta se kretala od 600 do 1000 € pa bujrum...
I zbog tog istog razloga, je bilo malo nasih zastava u areni

Nije to kao sto se misli - "Aha, Beograd... blizu nam je, sad mozemo otic u Arenu i bodriti nase"..
Eeee.. nije to tako, dragi moji!!! Nema veze sto je to Beograd, uslovi su isto i sa ulaznicama

Elvir (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
yale70 napisao:
BRAVO LAKA ! Dobro si i prosao kako su ovi iz danske i crnre gore glasali za tebe.
Ova ruska pjesma je bezveze,ovo je cisti primjer da se evropa uvlaci u dupe rusima,ukraina je 1000 puta bila bolja od rusije a grcka je kopija britni spirs.

...nemoj da mi napadas Bosance u Danskoj, ne znas pravi razlog zasto je Laka dobio samo 2 glasa.
od 6 mil stanovnika, nas je samo 15 hilj. Bosanaca sa djecom. od ove godine su napravljena nova pravila u dk gdje se moze samo dati jedan glas sa jednog telefona za jednu drzavu,znaci nije moglo 20 glasova za jednu zemlju, sto nije bio slucaj ko kod vas u Svedskoj, gdje ste mogli da saljete poruka koliko vam je volja.
licno sam zadovoljan i sa dva poena sto je Danaska dala, zato jer citajuci po njihovoj stampi i oni su sami uvidjeli da se ne radi vise o kvalitetu pjesme nego o podrsci susjeda, zato su i oni glasali za svoje.Danske prognoze su i prije natjecaja eurosonga predvidjale da ce Rusi pobjediti iz jednog jedinog razloga zato sto imaju najvise susjeda i tradicijonalnih veza sa juznoslavenskim drzavama i samim Balkanom.
Laku su Danci plasirali na sesto mijesto, sa komentarom, "orginalni Laka iz Bosne" i i sam komentator prenosa eurosonga je rekao " Laka er sikker stor favorit" - "Laka je sigurno veliki favorit"... a mi sami smo bodrili Laku sa pojacanim tv-om do maksimuma. tako da su nas i komsije cule okolo... onda sam kalasnjikov iznio i opalio jedan rafal, onako da se zna da smo iz bosne.. a komsije doletile, sta je ono... a ja, pa bosanci tako slave... a komsije ce ti na sve to, pa sreca da nisu bili prvi, onda bi i topovi pucali...Elsker Bosnien og Danmark forevet...
a sto se tice same organizacije, sve je bilo super, i bas mi drago zbog samog zapada, kao dokaz da smo u stanju prirediti nesto tako profesijonalno kao i oni... kada kazem mi onda mislim na Balkan... voditelji su me pravo imponirali sa dobrim poznavanjem engleskog i francuskog jezika kao i stiyling-om... Godt!!!

..."ja mogu postati glup, ako mi stanes na put" - Laka

Zadnje editiranje: 25.05.08 13:18 od Elvir.
Idi na vrh Odgovor