Naslovnica arrow Forum
Gorazde-X Forum
Dobrodošli, Gost
Prijava - Registracija.    Zaboravljena Šifra?
Odg: Stara Raja (1 posjeta) (1) Gostiju
Pozdravi
Idi na dno Odgovor Favoriti: 0
TEMA: Odg: Stara Raja
yale70 (Korisnik)
KO SE SAMNOM DRUZI ZIVOT MU JE DUZI
Expert Boarder
graphgraph
Korisnik Offline Profil ovog korisnika
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 2 Tjedana ago Karma: 18  
senty70 napisao/la:
ma fikel ti je ovdje vidim ga ponekad mada me ne pozdravlja jos dok sam neke 2000-te radio kod
Zija u HOLIDAYU vazio on meni o tome kako je on bio u GZ a ja ne.J... ga, dobro rekoh ja njemu ali nemoj o tome a on non stop da bi ga na kraju Zijo uhvatio za ruku i izveo napolje.Od tad ni A ni B sa mnom Pa reci mi ko je TITO
a jeli to tebe ba sikira senty,eto ko fikel bio neki borac ni on ni caca mu fadil obadvojca podrum majka a nije on ni sav svoj ba otkako ga je fico opalio nije sav svoj dzaba mu sto je zavrsio pravo kad su ga izbacili iz suda ito ga izbacila cistacica znas da je samo pljuvao

Prijavi moderatoru   Logiran Logiran  
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško senty70 senad.ho@hotmail.com Lokacija: GORAŽDE Datum rođenja: 1970-06-07
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 2 Tjedana ago Karma: 3  
ma jarane zbog takvih se ja ne sekiram.Nego lijepa ti je frizura

Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 2 Tjedana ago Karma: 4  
yale, evo kaze moja zena da ti zavidi na boji kose... dobra farba...ccccccccccccc

a CJ je Titin buraz koliko me moje sjecanje sluzi.... 1 maj, Ziskova zgrada.... lol! zadnji ulaz do odbojkaskog terena... prizemlje! eto... ebo ti gprs sta sam ja! trenutno zivi i radi u USA

Zadnje editiranje: 18.03.08 23:09 od Trgo_E.

ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
CJ (Korisnik)
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško Sve o ribolovu Lokacija: Gorazde Datum rođenja: 1959-11-06
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 2 Tjedana ago Karma: 0  
Ne silazi sa cardaka
reko mi je pjavac Laka
Ne saginji se nisko
reko mi je pjevac Zisko

Amir (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Muško a_zorlak@hotmail.com Lokacija: Sarajevo Datum rođenja: 1982-03-23
1

Zadnje editiranje: 19.03.08 00:45 od Amir.
Amir (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph
Spol: Muško a_zorlak@hotmail.com Lokacija: Sarajevo Datum rođenja: 1982-03-23
yale70 napisao/la:
Rus i Lola su dugo živjeli u vrata do mojih sve dok se nisu preselili gore iznad u "Novogradnje".Ja se sjećam kad sam bio klinjo da se jedno vrijeme pofino kockalo u stanu a mislim da je njega i kompaniju jedanput neki lik dobro "navuko" pa je poslije te partije ostao i bez inventara iz Arsenala.Nisam ništa čuo o njemu poslije rata.Ne znam šta sad čini ali je meni dok sam bio klinjo bio pravi mangup.Al jebiga
i pravim mangupima Fočanke dohakaju
Ako se nevaram prva žena mu je bila fočanka
JESULI RUS I LOLA ZIVJELI VRATA DO VRATA SA TOBOM ILI SI TI ZIVIO ISPOD EMIRA IMAMOVICA? AKO SI ZIVO VRATA DO VRATA ONDA I TEBE MORAM POZNAVATI JER TEBE I MENE SU DJELILE NEKADASNJE GARAZE .[/quote]

Ma ja sam tad bio klinjo od neki 8-9 godina

senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
Spol: Muško senty70 senad.ho@hotmail.com Lokacija: GORAŽDE Datum rođenja: 1970-06-07
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 1 Tjedan ago Karma: 3  
JOJ CJ kad spomenu Ziska moram vam ispricati jedan dogadjaj koji mi je ostao u sjecanju.Davne 1999 radio sam u HOLIDAYU kod Zija Curovica,23 sata , u kafani samo ja i Zijo htjeli smo zatvoriti kad dodje jedna grupa momaka da popiju nesto.Posto su stalni gosti pustili smo ih .medjutim ,oko 24 sata kafana je vec bila haman puna da ne povjerujes.Sve prava raja ,pocelo se i pjevati pa smo pustili i malo narodne.Zisko u elementu mada je vec dosao skroz pijan odnekud. Sjedio je za stolom i nije mogao progovoriti.Malo kasnije u kafic je usao Senco Hasovic sa jednom konobaricom.Imala je strogi minjak i vec nakon 15-tak minuta pocela je igrati na stolu.NORMALNO,to je Ziska potpuno razbudilo pa je poceo igrati oko nje.Podigao joj je nogu ,skinuo joj cipelu,nasuo pivu u nju i sve iskapio .Pao je pored sanka na pod a ona (NE ZNAM STVARNO KO JE) mu je raskopcala kosulju i sjela mu na facu.Raja je vec pocela pucati od smijeha a on je samo mahao rukama.Nakon nekog vremena pojavio se ispod nje i rukama pokazao TIME OUT te jedva izgovorio. IZMJENA NEMOGU VISE.Raja je legla od smijeha a ostalo se bogami do 6 ujutro.Ma vrijeme kad je bilo PARA!!!

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Spol: Muško jale702 jasenkoradovic@hotmail.com Lokacija: SVEDSKA Datum rođenja: 1970-06-19
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 1 Tjedan ago Karma: 18  
HAHAHAHAH SENTY.O ZISKU SE TREBA OTVORITI POSEBNA TEMA,MA KAKVA TEMA TREBA CIJELA STRANICA KOLIKO ZILE IMA PROVALA HAHAHAHAHHAH.

delia (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph
yale70 napisao/la:
HAHAHAHAH SENTY.O ZISKU SE TREBA OTVORITI POSEBNA TEMA,MA KAKVA TEMA TREBA CIJELA STRANICA KOLIKO ZILE IMA PROVALA HAHAHAHAHHAH.
Pa s'obzirom da vam je Zisko proslavio Gorazde sa svojom pjesmom,nije bas losa ideja,a bogami ima se i cemu smijati kad je rijec o Zisku!

Jale75 (Korisnik)
Novajlija
graphgraph
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 1 Tjedan ago Karma: 0  
Pozdrav raji, neki malo stariji od mene al kolko se toga moglo dogoditi izmedju dva mosta i kafanama prema sportskoj - znamo se.

Inace, pozdrav je iz Toronta, Kanada.

delia (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph
Jale75 napisao/la:
Pozdrav raji, neki malo stariji od mene al kolko se toga moglo dogoditi izmedju dva mosta i kafanama prema sportskoj - znamo se.

Inace, pozdrav je iz Toronta, Kanada.

Pozdrav i za tebe i dobro dosao!

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
HEJ BA RAJA NIJE VALJDA DA STE TOLIKO STARI PA STE SE ULIJENILI SA PISANJEM.PA ZAR NEVIDITE GDJE SMO SPALI NA SAMO DNO HAHAHAHAHAH.HAJDE BUDI SE ISTOK I ZAPAD BUDI SE SJEVER I JUG NESPAVAJTE HAHAHAHAHAHHA.

yale70 (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
HAJMO SAD MALO O SENTYJU DA PRICAMO HAHAHAHAH. JEDNE NOVE GODINE (BILI SMO MALOLJETNI) DOGOVORIMO SE MI DA UZMEMO AUTA OD STARACA I DA ODEMO U VITKOVICE DA DOCEKAMO NOVU GODINU.DOGOVOR JE PAO DA SENTY,GOGO I RIKI UZMU AUTA OD SVOJEG STAROG,PRVO SMO OTISLI U 1 MAJ DA RIKI USME AUTO LADU IZ GARAZE,A ZATIM DA GOGO ODE DA UZME AUTO YUGA KOJI JE BIO U GARAZI KOD DVORANE,I DOK JE AKCIJA TRAJALA SENTY JE VEC UZEO AUTO ISPRED ZGRADE I KRENULI SU NA DOGOVORENU CEKU (BAJCI) TU SMO SE SASTALI I ODATLE SU RIKI I GOGO OTISLI SA RIKIJEVOM LADOM DA UZMEMO GOGOVOG YUGA,POSTO RIKI NIJE DAO DA DRUGI VOZI NJEGOVO AUTO KOJE JE PRI IZLASKU IZ GARAZE OGREBAO,NA JEDVITE JADE SU DOSLI DO DVORANE,TU SU UZELI GOGOVOG YUGA I KRENULI PREMA BAJCIMA.DOK SMO MI CEKALI DA ONI DOZU,DOSLA JE POLICISKA PATROLA I ODMAH JE STALA PORED NAS, POCELO JE ISPITIVANJE,KO SI TI I CIJI SI? SVI SMO SE PRESTAVLJALI,KADA SE SENTY PRESTAVIO I REKAO CIJI JE,POLICIJA JE REKLA "AAAA TI SI TAJJJ,A STO UKRADE TATI AUTO?),REKOSE DA ULAZIMO U AUTO I DA NAS VOZE,KAD SU NAM REKLI GDJE NAS VOZE JA SAM SLAGAO DA NISAM SA NJIMA (A VODILI SU NAS KOD SENTYJEVOG STAROG STO NAM JE BILO GORE NEGO DA SU NAS ODVELI U POLICIJU)HAHAHAHAHAH.OSTAO SAM IZ TOG RAZLOGA DA UPOZORIM GOGA I RIKIJA DA NAS JE MURIJA UHVATILA I DA BJEZIMO,SACEKAO SAM IH NA MOSTU(STAROME ZELJEZNICKOM) I SJEO SA GOGOM I REKAO BJEZ U RIKVERC RIKI NIJE ZNAO DA UBACI U RIKVERC,PA SMO MORALI NAPRAVITI KRUG,GOGO JE OSTAVIO SVOJE AUTO U GARAZU,UZEO JE RIKIJEVU LADU I BRZINOM MUNJE PRAVAC 1 MAJ DA RIKIJU VRATIMO LADU,RIKI JE OSTAO DA OPERE AUTO JER MU JE STARI BIO PEDANTERIJA A OGREBOTINU JE ZAMASKIRO FLASTEROM,HAHAHAHAHAHAH.KASNIJE SMO SE SVI SASTALI KOD DZINA I POJELI I POPILI ONO STO SMO PLANIRALI URADITI U VITKOVICIMA ALI BEZ SENTYJA KOJI JE BIO U KUCNOM PRITVORU.BILI SMO UBJEDZENI DA OSTALI RODITELJI NEMAJU POJMA ,ALI SU SE ONI PRAVILI DA NEZNAJU,ZATO SMO BILI POD STALNIM NADZOROM HAHAHAHAH

senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
Dobra stara vremena Yale.Jes da je bilo svega ali sjecas se pa mi smo jedva cekali da izadjemo iz skole pa pravac pred zavod i tu do kasno u noc.A ovo sad neznam meni se cini da toga vise nema ili starim j... ga Sta misli ova raja ostala da li se i danas djeca zabavljaju kao mi prije ili ne

senty70 (Korisnik)
ŽIVOT JE LIJEP
Znatizeljan
graphgraph
POZZZZZZZZZZZZ Torontu!!!!

Idi na vrh Odgovor