|
|
|
Odg: Stara Raja 1 Mjesec, 2 Tjedana ago
|
|
|
HHEHEHEHEHEH TRGO.NE SPOMINJI MI TU AVANTURU GREBAK SAV SE NAJEZIH HAHHAAHAH.SAMO DA ZNATE KOLIKI JE BIO TAJ BJELI BIZON HAHAHAHAHAH,UMALO MI KOMSINICA NIJE OSTALA UDOVICA,JA POD FATAMORGANOM SJEO DA ODMORIM KAD ODJEDNOM PREMA MENI IDE BJELI BIZON,IZA NJEGA SE DIGLA BUGIJA PICI KO TORPEDO,JA SE PRIHVATIM TT,REPETIRAM I NANISANIM,KAD KOMSIJA POVIKA"JALEEE HOCES LI TI TO NEKOGA DA UKOKAS" JA SE TRZNEM IZ SNA KAD ONO MOJ KOMSIJA UPRTIO VRECU BRASNA I SAV BIJEL OD SNIJEGA HAHAHAHHA.JA ZAJEBANA BIZONAAAAAAAA HAHHAHA
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
Yaleeeeeee,jel tebi sve tako veljko kao ta veljka slova. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JosipBrozTITO napisao/la:
Yaleeeeeee,jel tebi sve tako veljko kao ta veljka slova.
A I SAM ZNAS DA SAM VELJIKI  MA NESTO MI MRSKO PISATI SA MALJIM SLJOVIMA,I ONAKO ME KRITIKUJU ZA SVRAKOPIS TJ KAZU NEPISEM PAVILNO GRAMATICKI,E JOS MI TREBA DA ME KRITIKUJU ZA TACKE,ZAREZE I VELIKO SLOVO POSLIJE TACKE ITD ITD  .A I TI BOLJE VIDIS PROCITATI NETREBAJU TI  .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sege zesce, majko moja mila...  E Trgo za ovo si stvarno zasluzio cin pukovnika...Al´znas na koju vrstu pukovnika mislim  Nek neupucena raja vidi sta znaci ljubav prema muzici...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ode ova stara raja na dno. e nece moci ove nociiiii hahahahahahaha.ja neznam kako sad vidite ova mala slova?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yale70 napisao/la:
Trgo_E napisao/la:
vidi yaleta vidi mu frizure... ccccccccccc
ebes ga valjda je pelamov "Arsenal" prvi pravi kafic u GZ
il se varam? JA MISLIM DA JE PRVI KAFIC BIO INDEKSI TAMO GJE NJE SAD KINESKA PRODAVNICA PREKO POTA BONAFIDESA,ILI JE ZUFER IMAO PRVI KAFIC.
yale,
Posto sam ja malo stariji od tebe i moram te malo ispraviti prvi je bio Soma onaj mali kafic pored knjizare, posle toga dolazi Arsenal pa onda Zufer(sada kod Loja) posle toga odmah pored Zufera Rizo Bukvica otvara svoj kafic koji se zvao Agava(bivsi Valentino) a tek poslije dolazi Index i mnogi drugi kafici.
Inace pozdrav za sve koji me znaju i bas mi je drago da ima raje iz carsije koja odrzava kontakte.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
u pravu si 123, al kad sam mislio na kafic, mislio sam na objekat gdje se tocio alkohol, pa sam zato otisao na "aresnal", a znao sam da je "kod some" prvi objekat, al se tamo nikad nije tocio alkohol... il se ja nesjecam da jeste!
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
Jale75 (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
nista se nije promjenilo, alkohol u mojim venama i mislima..
Trgo_E napisao/la:
u pravu si 123, al kad sam mislio na kafic, mislio sam na objekat gdje se tocio alkohol, pa sam zato otisao na "aresnal", a znao sam da je "kod some" prvi objekat, al se tamo nikad nije tocio alkohol... il se ja nesjecam da jeste!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaboravio sam da napisem da zovem Mujo, a sto se tice kafica misllio sam na to da odmah poslije Sarajeva prvo u Gorazdu su se pojavili tz. kafici bez obzira da li tocio alkohol ili ne ali nema veze mislim da smo se dobro razumjeli.
Mada moram priznati da se prvi kafebar u Gorazdu pojavio pocetkom 70-tih. Odnosno restoran i kafebar sa discom koji je bio u drugom u drugom dijelu restorana sa automatima za igranje. Posle toga tu je otvorena prodavnica Gradina(sada je tu Fortex).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gz123 napisao/la:
Zaboravio sam da napisem da zovem Mujo, a sto se tice kafica misllio sam na to da odmah poslije Sarajeva prvo u Gorazdu su se pojavili tz. kafici bez obzira da li tocio alkohol ili ne ali nema veze mislim da smo se dobro razumjeli.
Mada moram priznati da se prvi kafebar u Gorazdu pojavio pocetkom 70-tih. Odnosno restoran i kafebar sa discom koji je bio u drugom u drugom dijelu restorana sa automatima za igranje. Posle toga tu je otvorena prodavnica Gradina(sada je tu Fortex).
OOOO PA DZESI JOMU CARE HAHAHAHAH.ZNAM JA DA TI TO SVE ZNAS JER SI TI JEDAN OD ONE GRADSKE RAJE. JUCER SAM SE CUO SA SOSOM I SUTRA IDEM KOD NJEGA MALO NA SJELO HAHAHAHAH.DRAGO MI JE DA SI DOSAO OVDE SA NAMA. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|