|
|
|
Odg: Stara Raja 4 Mjeseci, 4 Tjedana ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
Odg: Stara Raja 4 Mjeseci, 3 Tjedana ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
pjevao Zisko u Metmanu u D. i valjda tamo ima neki bosanski restoran i usao zisko, i narucio "buraniju", pita ga konobar, "jeli sa mesom", kaze zisko "pa nije s pritkom, ja sta je nego s mesom"!?
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 , Trgo, sjecam se ove i nama je isto to pricao...
Ja ne spadam u staru raju ali bicu slobodna da vam napisem jednu Ziskovu pricu koja je slicna ovoj predhodnoj:
Kaze Zisko: Ja na tarasi mog stana i raspalio rostilj, stavio cevape a ono dimi li dimi... Kad ce ti komsija iznad, pa Zisko bolan sve nam dim ide gore.Kad ce ti Zisko: A sta bi ti, nece valjda cevapi...
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 04.04.08 19:11 od Mely.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pjevao zisko onako za raju (u ratno doba ) onu "NEDAJ SE BOSNOOO" i u tom trenutku ulazi vojnik koji je upravo cuo nove vjesti,i saopstava ostalima,da je na gorazde krenulo 50 tenkova i 30 VBR-ova.Svi se uspanicili osim Ziska kome nista nije jasno.Pita zisko prvog do sebe "ZNAM BA STA SU TENKOVI,A STA JE BA VBR??" ovaj mu odgovori da je to visecjevni bacac raketa.Zisko se na tu informaciju trgne i zapjeva " PREDAJJJ SE BOSNOOOO"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo jos jedna zizina hahahahahah. Pocetak rata 92.negdje u julu mjesecu upeklo nemoze se disati,a zisko da nebi izgubo svoj uobicajni rahatluk odluci da se okupa u drini.Ode on do mosta (zrtava srebrenice) i polako se onako opusti i pluta do stare kuglane,i opet tako probijanje do mosta pored pozide (da ga nebi snajper pogodio) i opet spustanje do kuglane,i tako 3-4 puta.Kad se zasitio podje kuci,ali ga raja zamoli da se jos jednom spusti ono za raju,a zisko ce njima "PA NIJE BA ONAJ CETO LUD NA SNAJPERU,PA DA MU SE 5 PUTA SPUSTA LES NIZ DRINU SA PLAVOM KOSOM ,SKONTACE PA CE ME UBITI" HAHAHAHAHAH
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
vraco se zisko s neke sjedeljke, i kad je dosao blizu semafora u titovoj, do mosta.... cuo je iz nekog stana muziku, dernek... i normalno nepozvan se pojavi pred vratima pozvoni, neko mu otvori i on ulazi bez pitanja... skida kaput vrti ga oko glave, i baca na neku sofu, al je bio zaboravio da je imao i veliku kost u unutraznjem dzepu kaputa, koju je ponio "rokiju" i kost ispade iz kaputa... zavali momka u nos... otvori mu krv.... luda kuca...
evo malo ziskovih provala! (za one gadljive, preporuka, ne gledati)
http://www.youtube.com/watch?v=4McvUn4iF-I
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mama napisao/la:
Poadrav Azri i Muju od Ada i Mire. Slusate li se?
Za Jaska, kako je Nenad i gdje je on sada. Pozdrav tebi i tvojima.
Pa djesi Ado stari druze sta ima. Hoce te li nekad na ljeto dolaziti u GZ pa da se vidimo? Miro sto se slusanja tice 18 godina braka i 4 godine "furanja" samo od sebe kaze da se slusamo.
Pozdrav od Muja i Azre, Harisa(14 god.) i Ismara(11 god.) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 05.04.08 01:15 od kompis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piozdrav vamo omladino,e vala bas va mzavidim vam.....zivite omladino  [/quote]
kompis a sto to ti nisi omladinac  .cim mozes da pises na forumu nisi ti za baciti hahahahahahahahh.I nemoj da nam zavidis vec se pridruzi i postavi svoju sliku mozda nadzes kakvu mladu hahahahahahahah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovaj kompis je iz svedske!!!?? trebao bih mu otici na khavu da ga upoznam ahahahahh,a prepostavljam ko je.Komis da nisi u göteborgu??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Piozdrav vamo omladino,e vala bas va mzavidim vam.....zivite omladino "

|
|
|
|
|
|
|
Zadnje editiranje: 08.04.08 10:40 od gz123.
|
|
|
|
Mama (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
|
Za Muja i Azru,
Ado se "voza"okolo, obicno nije kuci po 6-7 sedmica, jedini problem u tome je sto se i neokrenem a sest sedmica prodje. Inace ide od Njujorka do Kalifornije i od Chikaga do Majamija. Mi smo inace u Dzordziji, i zadnji put (prije devet godina) kada je isao za Majami, samo je svratio da se istusira, i naravno posto se nikad ne tusira u carapama, devet mjeseci poslije rodio se Kevin. Inace Eni je napunila 18 i treba da maturira sada u maju.
Sto se tebe tice ti si jedan od malobrojnih sretnika iozenio si jednu od najljepsih i najelegantnijih dama u gradu.
Veliki pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
@Mama
dali slucajno imas kontakt s "corkom" (zaimovic nihad), moj drug odbojkas... koliko me sjecanje sluzi i on je u georgiji!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao/la:
@Mama
dali slucajno imas kontakt s "corkom" (zaimovic nihad), moj drug odbojkas... koliko me sjecanje sluzi i on je u georgiji!?
TRGO CORAK NIJE U GORGIJI ON JE U DRZAVI KENTAKI PITAJ MENE JA ZNAM GDJE JE CORAK. ON JE BIVSI MUZ MOJOJ RODICI INACE I ONA JE ODBOJKASICA DIJANA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|