mamba (Korisnik)
Novajlija
|
|
Odgovor:Stara Raja 4 Mjeseci, 1 Tjedan ago
|
|
|
nisam znao da si to radio i ispod ulice hahahahahaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
|
mamba napisao:
nisam znao da si to radio i ispod ulice hahahahahaaaa
Mali ti zaboravio kako jale pali cvoke hahahahahahaaha.Mamba ili F.DZ. ja se te tvoje price nikako nesjecam kao i neki koji su ovde na forumu a bili su u mome stalnome drustvu.Jeli mi to vracas za ono DZIHA KONJO hahahahaahahah.Pozdrav tebi i tvojima,i cuvaj se.
|
|
|
|
|
|
|
|
mamba (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
|
pa jale sjecas li se kad ste za novu godinu filela uhvatili i ispod njegove terase da ga fadil i mina gledaju ti mu siris oci a mozak stavlja u plasljivac cahuru i puca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mamba napisao:
pa jale sjecas li se kad ste za novu godinu filela uhvatili i ispod njegove terase da ga fadil i mina gledaju ti mu siris oci a mozak stavlja u plasljivac cahuru i puca
joj fahro pa ti si toliko bio mali i bojao si se prasljivca pistolja da ga nisi smio pogledati sa 100 metara a kamoli da gledas tako uzasnu scenu.prvo ja u tom trenutku sam bio na kestenu,a sve sto se desilo to je sam mozak uradio zato sto ga je fadil pucao sa terase cjepanicom,i nije bila cahura u cijevi vec ga je opuco onako i nije bio fikel vec dado hahahahahahhahahah.nemoj da me ba ofiras ovdje mislice raja da sam zlocinac hahahahahahahahah.
|
|
|
|
|
|
|
|
Elvir (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
hvala na gostoprimstvu senty 70.zahvali se dragoj i svojima za ono vece kada sam bio dole.mi smo dole 23 juna pa se vidimo obavezno al ovaj put kod nas.pozdrav zec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Stara Raja 1 Tjedan, 5 Dana ago
|
|
au pa skrenuli ste sa teme bas pravo heheheheh.Meni se ovaj dio foruma bas dopada,ko zna koliko nas ima iza nikova poznajemo se a nekontamo da je to ta osoba.Odlicna ideja.
Pa ovako i ja cu se onda da pridruzim ovdje
Zovem se Fatima Bico,rodjena sam april 23 1983 u GZ.Do svoje 8 godine sam u Podkozari zivjela.Naziv osnovne skole nazalost neznam jer sam ubrzo otisla od tamo.
Eto veliki pozdrav svima koji me znaju i koji neznaju haj sta ima veze hheheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Stara Raja 1 Tjedan, 4 Dana ago
|
|
Fatima1983 napisao:
au pa skrenuli ste sa teme bas pravo heheheheh.Meni se ovaj dio foruma bas dopada,ko zna koliko nas ima iza nikova poznajemo se a nekontamo da je to ta osoba.Odlicna ideja.
Pa ovako i ja cu se onda da pridruzim ovdje
Zovem se Fatima Bico,rodjena sam april 23 1983 u GZ.Do svoje 8 godine sam u Podkozari zivjela.Naziv osnovne skole nazalost neznam jer sam ubrzo otisla od tamo.
Eto veliki pozdrav svima koji me znaju i koji neznaju haj sta ima veze hheheheh
Fato nismo m i skrenuli sa teme vec ti.Ovo je tema STARA RAJA A IMA DRUGA TEMA GDJE SE PRESTAVLJAS.JEDINO AKO OVI MODERATORI NISU SASTAVILI OBADVIJE ZAJEDNO HAHAHAHAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
auuu bas vidi ja promasila hahahaha haj nema veze nisam jos pohvatala sve po situ gdje sta.necu tamo ponavljati  .O i hvala na dobro doslici i naravno da cu biti uvijek tu  Ko me se misli otarasiti et mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Stara Raja 1 Tjedan, 3 Dana ago
|
|
|
Ovaj naucio zajebavati dede i nane,pojedine retardirane osobe,izgleda da mu je nestalo materijala pa dosao ovdje da ga potrazi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istocnjak napisao:
delia,
De bona, pricaj nam kako se Jale oženio? Jeli ono ušao prije rata u ono obdanište u Titovoj, pogledao po curicama i kada je vidio tebe pokazao prstom i rekao: "Hej bejbi, kad porasteš bičeš moja".[/quote]
Izgleda da ti je riža malo pomutila pamet.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delia,
De bona, pricaj nam kako se Jale oženio? Jeli ono ušao prije rata u ono obdanište u Titovoj, pogledao po curicama i kada je vidio tebe pokazao prstom i rekao: "Hej bejbi, kad porasteš bičeš moja".[/quote]
Istocnjak nemoj svoje mane prebacivati na mene,ja sam bjezo od obdanista upravo zato sto nisam htjeo da me osude kao pedofila.A ti si taj koji je visio u obdanistu i virio kroz prozor kad su djeca spavala i gledao koje ne hrce  pa kad bi se probudili,izabranici bi dao medu s nadom da ces je prepoznati.Ali ti se plan nije ostvario
Zato sad kupuj cepice za usi i nista se nezali hahahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
|
|