Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci, 1 Tjedan ago
|
|
|
i sta mislis ko je G**** sve te curice kad one porastose.... hehehehehe niste vi garant! lol
|
|
|
|
|
|
|
ko radi taj i grijesi, rece dzelat i po treci put zamahnu sjekirom!
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao/la:
i sta mislis ko je G**** sve te curice kad one porastose.... hehehehehe niste vi garant! lol
 E ETO TI SI IH SVE HAHAHAHAHAHAHA,MI ETO ISPADOSMO HADUMI  NISMO MI NISTA G.... MI SMO BILI FINA DJECA HAHAHAHAHAHAH
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
pa mi se ba spremali za starije dane kad odrastemo, dok ste vi glumili mangupe mi smo se ko prvacici igrali s curicama, i kad one porastose mi se i dalje nastavismo igrati s njima, ali drugacijih igara... a vi i dalje glumiste mangupe... heheheheheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E STO SI SE IGRO IGRO SI SE HAHAHAHAH SAD SJEDI GDJE SI I SUTI DA TE ZENA NE RAZBIJE HAHAHAHAHAAHAHAH.VIDIS MI NISMO HTJELI DIRATI NASE DRUGARICE IZ KOMSILUKA MI SMO ISLU DA BEREMO TUDZE VOCE HAHAHAHAHAHAHHA.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
e to je istina sto se tice igranja, ebes ga nema vise! a mi smo bogami pobijedjivali i na svom terenu a i u gostima! lol... igrali smo svugdje, i vazda krvi do oljena, samo nismo igrali "prijateljske utakmice" hahahahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jale75 (Korisnik)
Novajlija
|
|
|
|
naravno, da su nam 'prijatelji' igrali bi sa nama zajedno a ne protiv. 
|
|
|
|
|
|
|
|
f.ljuca (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
|
|
|
AAAAAAAAAAAA Senty 70 a vozis ,pa gdije ti je vozacka frajeru aaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
|
|
|
|
f.ljuca (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAHAHAHAHAH LJUCA JE NEKAD BIO KAO SUMAHER HAHAHAHAH,IMAO STELU U MUPU PA JE PICIO PO GRADU IAKO NIJE BIO NEKI SOFER HAHAHAHA. A GDJE NADZE BAS NA BURAZA DA SVALJUJES ON MIRAN I POVUCEN A TI SEJTAN HAHAHAHAHAH.DA TE NIJE AZRA KONTROLISALA TI BI BIO GORI OD ALKAPONEA HAHAHAH.
|
|
|
|
|
|
|
|
delia (Korisnik)
Gold Boarder
|
|
|
|
yale70 napisao/la:
[quote]HAHAHAHAHAH LJUCA JE NEKAD BIO KAO SUMAHER HAHAHAHAH,IMAO STELU U MUPU PA JE PICIO PO GRADU IAKO NIJE BIO NEKI SOFER HAHAHAHA. A GDJE NADZE BAS NA BURAZA DA SVALJUJES ON MIRAN I POVUCEN A TI SEJTAN HAHAHAHAHAH.DA TE NIJE AZRA KONTROLISALA TI BI BIO GORI OD ALKAPONEA HAHAHAH.HAHAHAHAHAH LJUCA JE NEKAD BIO KAO SUMAHER HAHAHAHAH,IMAO STELU U MUPU PA JE PICIO PO GRADU IAKO NIJE BIO NEKI SOFER HAHAHAHA. A GDJE NADZE BAS NA BURAZA DA SVALJUJES ON MIRAN I POVUCEN A TI SEJTAN HAHAHAHAHAH.DA TE NIJE AZRA KONTROLISALA TI BI BIO GORI OD ALKAPONEA HAHAHAH.[/quotei
A ti si mi ljubavi bio svetac!Mirno,fino dijete koje nikad autom nije jurcalo po gradu!  Eto Ljuca imao Azru da ga kontrolise,a tebi da nije bilo Mome sta bi danas bilo od tebe? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ti si mi ljubavi bio svetac!Mirno,fino dijete koje nikad autom nije jurcalo po gradu!  Eto Ljuca imao Azru da ga kontrolise,a tebi da nije bilo Mome sta bi danas bilo od tebe?  [/quote]
MENI DA NIJE BILO SVETKOVOG PENDREKA,NEBI ME SAD NI BILO VEC SVETKO I MURIJASI SMIRE SVE STO SE MOZE SMIRITI HAHAHAHAHAH.
NEGO RAJA CUO SAM SE SA HARISOM SVRAKICEM-PILOTOM.ZNATE DA NIJE BIO DOBROG ZDRAVLJA PA SE PRIKUPLJALA POMOC,BIO SE OPORAVIO ALI JUCER MI JE REKAO DA NIJE DOBRO I DA OPET MORA ICI U AMERIKU NA OPERACIJU.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
Odg: Stara Raja 5 Mjeseci ago
|
|
sta ovo utihnu zajebancija, Yale, baci jos koju bombu, nebi li malo razdrama raju?
ccccccccc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E napisao/la:
sta ovo utihnu zajebancija, Yale, baci jos koju bombu, nebi li malo razdrama raju?
ccccccccc 
MA DOBRO TI NADZE OVU TEMU TRGO JA MISLO DA SU JE IZBRISALI HAHAHAHAH.
RAT 1992,JA NA PRVIM ODBRANBENIM LINIJAMA,OSMATRAM ,TISINA SA PONEKIM SPORADICNIM RAFALOM U DALJINI,TISINA.......,KAD OD JEDNOM,TRUBA ??????? NA SAMOJ LINIJI RAZGRANICENJA,DOLAZE SPECIJALCI,VRSI SE PROBOJ DO STARE MUZICKE SKOLE,POLAKO OPKOLJAVAMO OJEKAT,TRUBA I DALJE SVIRA,SPECIJALCI UPADAJU,KAD ONO TAMO TRGO SVIRA TRUBU KO U MIRNA DOBA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izvadi yale osigurac i baci ga na komsiju,a bomba mu ostala u ruci 
|
|
|
|
|
|
|
|
Trgo_E (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
|
|
|
eto specijalaca.... ja usao bez ikakvih specijalnih poteza... samo s donje strane kroz prozor... lol... a nasao sam uposaka! bilo i kapitalaca... ehheheheheeh,
a ja se sjecam jednog frajera sto vidje "bizona" u po Kacelja... i uperi TT pistolj u njega! hahahahahahaha
Ja sjeo na ruksak i niz onu bob stazu se poceo spustat, kad se nabih na glavu od onog mrtvog konja sto se zaledio i samo mu glava virila... heheheh!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|