|
|
|
sta hoces recccc daj pa bar zbog 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
sta hoces recccc daj pa bar zbog grada pricaj pozitivno stvarno znam ja da je to tako al ko je dino obicni sandzacki papcina
|
|
|
|
|
|
|
Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
|
Chuck (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
nevidim razloga ... da toliko ps 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
nevidim razloga ... da toliko psujete na sandzaklije, i oni su ljudi, sta su to tako tesko ucinili da ih psujete, pa sta vam je ljudi.
i da sto se tice gorazda, nemozes reci za nesto da je dobro kad je lose, nemozes ulicom proci da ti neko ne dobaci nesto, koliko smo samo kulturni, izadjes navece u grad naci ces milion pianaca, narkomana, milion kurvi blablabla, neznas vise ni cega i to da hvalis... i hvalis ovaj grad, oces reci da ga hvalim na ovom forumu a ti ga i zakopa i ukopa, psujes na jedan narod koji ti nije nista ucinio nikakve krivice..........eeee moj hodo
pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meni zube izbili na utakmici vel 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
meni zube izbili na utakmici veliki razlo0g al eto nek ti bue sve u svemu gz je ok a ti misli sta hoces
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_gal (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
[quote][b]damir hodo :[/b]
sta 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
damir hodo :
sta hoces recccc daj pa bar zbog grada pricaj pozitivno stvarno znam ja da je to tako al ko je dino obicni sandzacki papcina
hejjjj de sad nemoj sad dina vrijedjati!!! covjek je za 10...bolji je od ovih ostalih!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muzika na stranu.. da je bar mal 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
muzika na stranu.. da je bar malo pametan onda to izjavit nesmije
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_gal (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
pa sto ne smije? pa njegovo misl 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
pa sto ne smije? pa njegovo misljenje...iskreno sad nemam nist protiv gz,al nekad se pretjera sa turbo folkom i ostalim seljaklucima...nije to samo u gz,vec u cijeloj BiH. ev sad uzmite koncert onog cigana na grbavici...sramota treba ici u neku birtiju a ne nase budale ce njemu kesu punit....joj
skrenuh ja s teme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
upravu si al ima i normalnih stv 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
upravu si al ima i normalnih stvarki
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_gal (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
ma na stranu sve to normalno...s 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
ma na stranu sve to normalno...sve je vise seljakluka. nema nist gore neg kad ti stanu svirati na ulici,dobacivati,u autu do maxa pjeva ceca i ostale...ma gdje da covjek ostane normalan...?
|
|
|
|
|
|
|
|
n1dal (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
[quote][b]sweet_gal :[/b]
pa st 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
sweet_gal :
pa sto ne smije? pa njegovo misljenje...iskreno sad nemam nist protiv gz,al nekad se pretjera sa turbo folkom i ostalim seljaklucima...nije to samo u gz,vec u cijeloj BiH. ev sad uzmite koncert onog cigana na grbavici...sramota treba ici u neku birtiju a ne nase budale ce njemu kesu punit....joj
skrenuh ja s teme 
Seljakluk ili ne --> svi ga slusaju !
Ljuba Alicic ce doci na Grbavicu da odrzi koncert sa jos nekim svojim gostima ,te ce tako pomoci romskoj djeci u Sarajevu.Znaci sav novac ide romima.
Ali postoji tu jedan mali problem sto se tice koncerta.Mnogi nece da dodu upravo zato sto znaju da ce doci mnogi ljudi iz nasheg manjeg entiteta ...tj. upravo oni iz Lukavice koji su gadali Grbavicu tokom rata. I naravno, manijaci to nece dozvoliti.Samim tim postoji mogucnost od belaja...Sta ce biti, ostaje nam da vidimo  Poz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma ja ne znam kakve taj covijek 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
ma ja ne znam kakve taj covijek ima ambicije.pa ja npr.tek toliko da sam cula za njega a on konta da napuni stadion.ne mora biti kosevo,ali ipak stadion je stadion.
doduše,ništa me ne bi zacudilo
|
|
|
|
|
|
|
When all are one
and one is all
to be a rock
and not to roll...
|
|
|
|
Chuck (Korisnik)
Senior Boarder
|
|
hhmmm moze biti svasta nidale... 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
hhmmm moze biti svasta nidale......to sto se tice belaja.
al svaka cas tom ljubi alicicu, stvarno je covjek....jbga ko je jos to uradio, ako ce uraditi ???? svaka cast
a ti maki komercijala je cudo, oni su ustanju napuniti marakanu a ne grbavicu, kad je raja zatupljena do bez svijeti...
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_gal (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
heh pa da,oni koji su po grbavic 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
heh pa da,oni koji su po grbavici ubijali doci ce na njegov koncert...a i vala nasi su jedva docekali da odu.ne bi me cudilo da ceca odrzi koncert slijedece godine na kosevu...a jest to za romsku djecu svaka cast ali ZASTO BAS NA GRBAVICI??? sto kazete ipak je to stadion
a onda zeljin stadion gledam vidim ponos tvoj...zivot cu dati al tebe ne dam jer ti si zivot moj...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kako vam se cini zatvaranje fest 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
Kako vam se cini zatvaranje festivala? Po mom misljenju, bilo bi pravo udarno da ga je Hari zatvorio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BELAJ JE PREDPROGRAMIRAN i činim 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
BELAJ JE PREDPROGRAMIRAN i činimi se da je to dio onoga što se i očekuje ali ruku na srce i ako navijam za SAraJEvo pjevat ću..
GRBAVICE TEBE NEDAM!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Goa (Korisnik)
Znatizeljan
|
|
Izgleda da ce dom mladih raditi 1 Godina, 11 Mjeseci ago
|
|
|
Izgleda da ce dom mladih raditi cijelo vrijeme festivala
najvjerovatnije da bi se organizovali manji koncerti i partiji svakog dana tokom trajanja festivala
|
|
|
|
|
|
|
|
|